Wept
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Iphone 13 almayı düşünüyorum. Alternatif telefon önerileriniz var mı?
iPhone 13 fiyatını baz alarak o fiyatlara S23+ alınabilir.Iphone 13 almayı düşünüyorum. Alternatif telefon önerileriniz var mı?
eyvallah knkO fiyatlara çıktıysan ve Apple'a para vermemekte kararlıysan eğer Samsung'dan şaşma derim.
+1O fiyatlara çıktıysan ve Apple'a para vermemekte kararlıysan eğer Samsung'dan şaşma derim.
Huawei'yi çok sever ve beğenirim. Ancak parasını çöpe atacak kadar zengin olmayan insanlara önermem. Bu ürün elinde kalacak veya kalitesiz diye değil. Tam aksine çok ama çok iyi cihazlar. Fakat bir teknolojik ürün alırken her zaman yarın memnun kalmazsam veya acil bir durum olursa satabilir miyim, 2. el piyasası var mı, yedek parça ve tamir konusunda servis dışı opsiyonlarım nedir vs diye düşünerek alırım. Tabii bu Google mevzularına hiç girmiyorum. Gerçekçi olmak lazım. Huawei hepsinden iyi cihaz da yapsa maalesef yaşadığı süreçten dolayı daha ucuza satması gerekirken pahalıya satıyor. Bu yüzden önermiyorum. Samsung amiral gemileri Android için (Türkiye'de) rakipsizdir.Bu üst segment özellikleri yürütebilecek ve devamlılık arz edebilmesi açısından bataryası kuvvetli olması gerekiyor. Mercedes'e biniyorsun ama her 50 km sonra benzin aldığını düşün. Ben Samsung'u senelerdir kullandım. Batarya problemini çözemediği için Huawei'n amiral gemisi Mate 20 Pro'ya geçtim ve çok rahat ettim. Şimdi 50 prosu çıkmış. O da fena değil.
Samsung Galaxy S23+ alabilirsinizIphone 13 almayı düşünüyorum. Alternatif telefon önerileriniz var mı?