İphone 13 Pro Max Wi-Fi kesiliyor

Hamza Sağlam

Doçent
Reaksiyon puanı
751
iyi forumlar. Telefonum bir kaç aylık. Anlık kesiliyor geri geliyor. Telefonu aldığımdan beri bu sorun mevcut ama daha da ilerledi. Çözümü nedir? Evdeki başka iki telefon daha var onlarda sorun yok. Modemin güvenliği WPA/WPA2 (TKIP) telefon bu güvenli kabul edilemez diyor. Acaba ondan mı diyeceğim diğer iki telefonda neden sorun yok?

@Applemania

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
iyi forumlar. Telefonum bir kaç aylık. Anlık kesiliyor geri geliyor. Telefonu aldığımdan beri bu sorun mevcut ama daha da ilerledi. Çözümü nedir? Evdeki başka iki telefon daha var onlarda sorun yok. Modemin güvenliği WPA/WPA2 (TKIP) telefon bu güvenli kabul edilemez diyor. Acaba ondan mı diyeceğim diğer iki telefonda neden sorun yok?

@Applemania
Ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene.Sorun devam ederse Apple destek ile görüş.

Hamza Sağlam

Doçent
Reaksiyon puanı
751
iPhone'larda muhakkak WPA2/3 destekli modem veya router kullanin yoksa agda dengesizlikler oluyor.

Super Online olduğu için o biraz zor gibi. Super Online modem değişimine izin vermiyor, başka model ile çalışmıyor. Nasıl yapabilirim bilgin var mı?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Super Online olduğu için o biraz zor gibi. Super Online modem değişimine izin vermiyor, başka model ile çalışmıyor. Nasıl yapabilirim bilgin var mı?

Yanina bir router alirsin. Modemi, routera kabloyla internet iletmek icin kullanirsin sadece. Ben oyle yapiyorum. ISS'nin verdigi modem kotu oldugu icin router aldim onu kullaniyorum evde. Router'in kendine ait farkli agi oluyor zaten.