Iphone 12 telefona Ankara'da nerede ekran koruyucu yaptırmam daha doğru olur

hangi firmayı tercih etmeli

• diğer ( bu seçeneği seçenler firma ismi belirtebilirse sevinirim)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Bazı yerlerde ne yazık ki ekran koruyucu takılırken telefonunun arka kısmı çizilenler olduğu oluyormuş.(direk masaya koyulduğu için) o nedenle soruyorum.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Bazı yerlerde ne yazık ki ekran koruyucu takılırken telefonunun arka kısmı çizilenler olduğu oluyormuş.(direk masaya koyulduğu için) o nedenle soruyorum.
Abicim altına bez koydur öyle taktır. Sorarken fiyatını vs abi altına bez koyar mısınız de onlarda eşek değildir ya koyarlar sanırım

Omereyiol

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Bence mediamarkt teknosa vb yerlere taktırmayın,oralara taktıran çok olmadığı için deneyimsizler ve genelde yanlış takıyorlar,kaç tane camın boşa gittiğini bilirim,dışarıda gördüğünüz rastgele bir telefoncu bileonlardan daha iyi takar

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Bence mediamarkt teknosa vb yerlere taktırmayın,oralara taktıran çok olmadığı için deneyimsizler ve genelde yanlış takıyorlar,kaç tane camın boşa gittiğini bilirim,dışarıda gördüğünüz rastgele bir telefoncu bileonlardan daha iyi takar
haklısınız bu konuda tecrübe de önemli aslında iyi hizmet verilip verilmemesi biraz da şans o an denk gelinen kişiye göre bile değişebilir. Piyasa da spigen,buff gibi ürünleri takan firmada yok genelde 20 tl lik camlar 100 tl ye veriliyor

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Kendiniz takın yüzeyi iyice temizleyin toz olmayan geniş odada yapın. İşin püf noktası camın yapışkan yerini bıraktıktan sonra tam bastırmadan denk getirmek, sonra bastırmak. Ortadan köşelere yapınca güzel oluyor.

Reaksiyon puanı
6,371
Kendiniz takın derim, çok da zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ki Edge ekran gibi bir durum da yok.

Thomas Anderson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam spigenin ekran korucularından kendiniz takabilmeniz için bir aparat çıkıyor. her iki cihazımı da bu şekilde kendim takıp kullaniyorum ve cok memnunum.

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
2 adet toz bezi 1 adet camsil ve ekran koruyucu alın 1 bez masa altına koyun sonra ekranı cok az olmak şartıyla camsil sıkın sonra övür bez ile silin mada altındaki bezin üstüne telefonun arkasini koyun sonra koruyucuyu yavaşça takin sonra bastırın tamamdır

KagloT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
MediaMarkt’ta taktırmayın derim önceden taktırmıştım telefonu alırken fakat memnun kalmadım . Gürgençler’de taktırabilirsiniz bence ama orada da biraz pahalıya patlayabilir . O yüzden diğer arkadaşların dediği gibi bence de kendiniz takabilirsiniz eğer uğraşamam derseniz Gürgençler’de yaptırın derim . Umarım fayda sağlamışımdır :)

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Hocam spigenin ekran korucularından kendiniz takabilmeniz için bir aparat çıkıyor. her iki cihazımı da bu şekilde kendim takıp kullaniyorum ve cok memnunum.
hangi modeli alınmalı bir de aparat 2 adet cam olan modellerde mi geçerli yoksa tek olan paketlerde de var mı

Mesaj otomatik birleştirildi:

MediaMarkt’ta taktırmayın derim önceden taktırmıştım telefonu alırken fakat memnun kalmadım . Gürgençler’de taktırabilirsiniz bence ama orada da biraz pahalıya patlayabilir . O yüzden diğer arkadaşların dediği gibi bence de kendiniz takabilirsiniz eğer uğraşamam derseniz Gürgençler’de yaptırın derim . Umarım fayda sağlamışımdır :)
gürgençler de hangi marka ekran koruyucular var bilginiz var mı

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
104
İnternetten kampanyalı ürünleri takip edin. Uygun fiyata bir kaç tane koruyucu alıp kendiniz takabilirsiniz. Kalanlar da yedekte durur.

KagloT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
hangi modeli alınmalı bir de aparat 2 adet cam olan modellerde mi geçerli yoksa tek olan paketlerde de var mı

Mesaj otomatik birleştirildi:

gürgençler de hangi marka ekran koruyucular var bilginiz var mı
Daha önceden gittiğim Gürgençler mağazalarının hepsinde ekran koruyucu bulunuyordu . "Buff" marka ekran koruyucu kullanıyorlardı fakat fiyatları ve hangi telefonlara uyumlu stokları bulunduğu hakkında pek bir fikrim yok . Bence herhangi başka bir yerde de yaptırabilirsiniz eğer ürün kaliteliyse

rosellealper

Doçent
Reaksiyon puanı
416
Oradaki teşhir telefonların ekran koruyucularıni o çalışanlar takıyo yalniz