malesef yapamıyorum hep baloncuk dolu oluyor ve boşa gidiyorBen kendim takardım.
Gürgençler Apple servisinde.Bazı yerlerde ne yazık ki ekran koruyucu takılırken telefonunun arka kısmı çizilenler olduğu oluyormuş.(direk masaya koyulduğu için) o nedenle soruyorum.
ekran koruyucuyu kendi mağazalarından alıp servisine mi gitmemiz gerekiyorGürgençler Apple servisinde.
Abicim altına bez koydur öyle taktır. Sorarken fiyatını vs abi altına bez koyar mısınız de onlarda eşek değildir ya koyarlar sanırımBazı yerlerde ne yazık ki ekran koruyucu takılırken telefonunun arka kısmı çizilenler olduğu oluyormuş.(direk masaya koyulduğu için) o nedenle soruyorum.
Takan kişiye bağlı bu durum tamamen.malesef yapamıyorum hep baloncuk dolu oluyor ve boşa gidiyor
Bence mediamarkt teknosa vb yerlere taktırmayın,oralara taktıran çok olmadığı için deneyimsizler ve genelde yanlış takıyorlar,kaç tane camın boşa gittiğini bilirim,dışarıda gördüğünüz rastgele bir telefoncu bileonlardan daha iyi takarBazı yerlerde ne yazık ki ekran koruyucu takılırken telefonunun arka kısmı çizilenler olduğu oluyormuş.(direk masaya koyulduğu için) o nedenle soruyorum.
haklısınız bu konuda tecrübe de önemli aslında iyi hizmet verilip verilmemesi biraz da şans o an denk gelinen kişiye göre bile değişebilir. Piyasa da spigen,buff gibi ürünleri takan firmada yok genelde 20 tl lik camlar 100 tl ye veriliyorBence mediamarkt teknosa vb yerlere taktırmayın,oralara taktıran çok olmadığı için deneyimsizler ve genelde yanlış takıyorlar,kaç tane camın boşa gittiğini bilirim,dışarıda gördüğünüz rastgele bir telefoncu bileonlardan daha iyi takar
2 adet toz bezi 1 adet camsil ve ekran koruyucu alın 1 bez masa altına koyun sonra ekranı cok az olmak şartıyla camsil sıkın sonra övür bez ile silin mada altındaki bezin üstüne telefonun arkasini koyun sonra koruyucuyu yavaşça takin sonra bastırın tamamdırBazı yerlerde ne yazık ki ekran koruyucu takılırken telefonunun arka kısmı çizilenler olduğu oluyormuş.(direk masaya koyulduğu için) o nedenle soruyorum.
hangi modeli alınmalı bir de aparat 2 adet cam olan modellerde mi geçerli yoksa tek olan paketlerde de var mıHocam spigenin ekran korucularından kendiniz takabilmeniz için bir aparat çıkıyor. her iki cihazımı da bu şekilde kendim takıp kullaniyorum ve cok memnunum.
gürgençler de hangi marka ekran koruyucular var bilginiz var mıMediaMarkt’ta taktırmayın derim önceden taktırmıştım telefonu alırken fakat memnun kalmadım . Gürgençler’de taktırabilirsiniz bence ama orada da biraz pahalıya patlayabilir . O yüzden diğer arkadaşların dediği gibi bence de kendiniz takabilirsiniz eğer uğraşamam derseniz Gürgençler’de yaptırın derim . Umarım fayda sağlamışımdır![]()
Daha önceden gittiğim Gürgençler mağazalarının hepsinde ekran koruyucu bulunuyordu . "Buff" marka ekran koruyucu kullanıyorlardı fakat fiyatları ve hangi telefonlara uyumlu stokları bulunduğu hakkında pek bir fikrim yok . Bence herhangi başka bir yerde de yaptırabilirsiniz eğer ürün kaliteliysehangi modeli alınmalı bir de aparat 2 adet cam olan modellerde mi geçerli yoksa tek olan paketlerde de var mı
![]()
iPhone 12 Pro / iPhone 12 Ekran Koruyucu, Spigen Glas tR HD - Spigen
iPhone 12 Pro / iPhone 12 Ekran Koruyucu, Spigen Glas tR HD ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr
![]()
iPhone 12 Pro / iPhone 12 Ekran Koruyucu, Spigen FC Black HD - Spigen
iPhone 12 Pro / iPhone 12 Ekran Koruyucu, Spigen FC Black HD ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
gürgençler de hangi marka ekran koruyucular var bilginiz var mı
adam gibi adam işteBen kendim takardım.
Oradaki teşhir telefonların ekran koruyucularıni o çalışanlar takıyo yalnizBence mediamarkt teknosa vb yerlere taktırmayın,oralara taktıran çok olmadığı için deneyimsizler ve genelde yanlış takıyorlar,kaç tane camın boşa gittiğini bilirim,dışarıda gördüğünüz rastgele bir telefoncu bileonlardan daha iyi takar
teşhir ürünlere neden koruyucu taksınlar kiOradaki teşhir telefonların ekran koruyucularıni o çalışanlar takıyo yalniz
ben 2 haftada bir falan teknosa vatan gibi magazalara giderim orda gözümün onünde takıyolardı calısanlarteşhir ürünlere neden koruyucu taksınlar ki