heathrow
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 55
boyutunun iphone 6'dan küçük olacağı söyleniyor. dolayısıyla bataryası da küçük olacaktır. şarj açısından üzme ihtimali vardır.
Kim diyor alınmaz? iPhone 12 mini 7500-8000 TL fiyat aralığında piyasaya girsin talep çok olur.Benimde ileride almayı düşündüğüm cihazlardan biri.Şarj olayına gelince Apple A11 bionic işlemci ile beraber batarya olayını çözdü.Bugün İphone 8 bile normal kullanımda günü çıkartıyor iken 12 mininin A14 bionic ile normal kullanımda günü çıkarmaması imkansız.boyutunun iphone 6'dan küçük olacağı söyleniyor. dolayısıyla bataryası da küçük olacaktır. şarj açısından üzme ihtimali vardır.
kullanmadığın telefon hakkında yorum yapma. iphone 8 kullandım. yoğun kullanımda günü çıkarmıyor.Kim diyor alınmaz? iPhone 12 mini 7500-8000 TL fiyat aralığında piyasaya girsin talep çok olur.Benimde ileride almayı düşündüğüm cihazlardan biri.Şarj olayına gelince Apple A11 bionic işlemci ile beraber batarya olayını çözdü.Bugün İphone 8 bile normal kullanımda günü çıkartıyor iken 12 mininin A14 bionic ile normal kullanımda günü çıkarmaması imkansız.
Annemde İphone 8 var.Cihazı kullanıyorum.Cihaz normal kullanımda günü çıkartıyor.kullanmadığın telefon hakkında yorum yapma. iphone 8 kullandım. yoğun kullanımda günü çıkarmıyor.
tamam iphone 8 şarjı iki gün gidiyor, iphone 12 mini 7500 liradan satışa çıkacak, iphone 11 de 5000 liraya düşecekAnnemde İphone 8 var.Cihazı kullanıyorum.Cihaz normal kullanımda günü çıkartıyor.
Arkadaş niye inatlaşıyorsun? Cihazı günde 2,5-3 saat kullanırsan yani normal kullanımda günü çıkartıyor.Şarjı süper demiyorum.Yeterli.12 mini 7500 den piyasaya girer demiyorum girerse çok talep olur diyorum.11 inde hiç bir zaman 5000 liraya ineceğini iddaa etmedim.Bir konu açıyorsun sana yardımcı olmaya çalışıyorum.Ukala bir insanın vereceği cevapları yazıyorsun.tamam iphone 8 şarjı iki gün gidiyor, iphone 12 mini 7500 liradan satışa çıkacak, iphone 11 de 5000 liraya da düşecek![]()
ben ukelaysam, sen de çok bilmişsin. ben yardım istemedim ki, bu konuyu gündeme getirip, bir tartışma başlatmak istedim. ben almayacağım yani.Arkadaş niye inatlaşıyorsun? Cihazı günde 2,5-3 saat kullanırsan yani normal kullanımda günü çıkartıyor.Şarjı süper demiyorum.Yeterli.12 mini 7500 den piyasaya girer demiyorum girerse çok talep olur diyorum.11 inde hiç bir zaman 5000 liraya ineceğini iddaa etmedim.Bir konu açıyorsun sana yardımcı olmaya çalışıyorum.Ukala bir insanın vereceği cevapları yazıyorsun.
Bu zamanda direk hiç bir iphone modeli alınmaz. Fiyatlar uçuyor.boyutunun iphone 6'dan küçük olacağı söyleniyor. dolayısıyla bataryası da küçük olacaktır. şarj açısından üzme ihtimali vardır.
Hmm... ss aldım 2 yıl sonra konu olarak koyarımBu zamanda direk hiç bir iphone modeli alınmaz. Fiyatlar uçuyor.
Hadi bakalımHmm... ss aldım 2 yıl sonra konu olarak koyarım
Tipik GS liben ukelaysam, sen de çok bilmişsin. ben yardım istemedim ki, bu konuyu gündeme getirip, bir tartışma başlatmak istedim. ben almayacağım yani.
İronidir inşallahTipik GS li
iphone xr ile 8-10 saat ekran süresi alıyorum, pil hiç bitmiyor. size iphone 8 ile mutluluklarİphone 8 kullanıyorum 1 günü çıkarıyor. Yoğun kullanımdan kastın sabahtan akşama kadar oyun oynamaksa 1 günü zaten çıkarmaz ama normal kullanımda çıkarıyor 1 günü. 1.5 günü çıkardığını bile gördüm şu anki pil sağlığı için konuşuyorum tabi. Yoksa pil sağlığı tamken 2 günü bile çıkarıyordu.
iphone xr ile 8-10 saat ekran süresi alıyorum, pil hiç bitmiyor. size iphone 8 ile mutluluklar![]()
Yeni iPhone SE, 1821mah batarya ile geliyor ve 6 saat ekran süresi veriyor. Apple’da kağıt üzerindeki rakam önemli değil. Yazılım da çok iyi , donanımı da çok az güç tüketiyor.boyutunun iphone 6'dan küçük olacağı söyleniyor. dolayısıyla bataryası da küçük olacaktır. şarj açısından üzme ihtimali vardır.
o zaman bu sayfayı inceleyebilirsinKonu iphonedan klavye delikanlısına gelmiş.Ihone 12 mini alınır bu arada ıphone 6 dan küçük olmaz
İnternette her görüdüğne inanıyormusun.o zaman bu sayfayı inceleyebilirsin
![]()
iPhone 12, Mini, and Max Size Comparison: All iPhone Models Side by Side
With the launch of the iPhone 12 lineup, Apple now offers more size options than ever when buying an iPhone. We've previously posted size...www.macrumors.com
hesabımı süresiz kapatmak için başvurdum. sizin gibi gereksiz birkaç insanla daha fazla muhattap olmayacağım. hayırlı forumlar.
herkes hak ettiğini yaşıyorLütfen forum üyleriyle düzgün konuşun