Mzb
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
İphone 11 bi cihaz aldım 10 gün önce ama şarj instegram da 3 dakika da bir %1 şarj yiyor normal mi sizce şoför cihaz
Mobil veride oluyorsa normal ama Wi-Fi de oluyorsa normal değil.İphone 11 bi cihaz aldım 10 gün önce ama şarj instegram da 3 dakika da bir %1 şarj yiyor normal mi sizce şoför cihaz
Bide wi-fi ile deneyeyim olmazsa. Ama cihaz her türlü sosyal medya veya herhangi bi video izleme sırasında 2.5 3 dakika da %1 şarj yiyor . Yani YouTube den en fazla 5 saat gibi bir süre kullanma hakkı veriyorMobil veride oluyorsa normal ama Wi-Fi de oluyorsa normal değil.
Wi-fi ye bağlı şekilde de 2.5 dakka gibi bi sürede düşüyor .. cihaz normal değil gibi geliyor bana daBide wi-fi ile deneyeyim olmazsa. Ama cihaz her türlü sosyal medya veya herhangi bi video izleme sırasında 2.5 3 dakika da %1 şarj yiyor . Yani YouTube den en fazla 5 saat gibi bir süre kullanma hakkı veriyor
Wi-fi ye bağlı şekilde de 2.5 dakka gibi bi sürede düşüyor .. cihaz normal değil gibi geliyor bana da
Gunluk ekran suresine bakin. Ne kadar ekran suresi aliyorsunuz tam sarjla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam şarj ile ortalama günlük 6.5 saat yazıyor
Normal. Çok hızlı bitmiyor.Yani cihaz size normal mi yada batarya konusunda sıkıntı varmı