iPhone 11'in güç tuşuna basınca geç kapanıyor

M kafes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Daha 1 aylık olan ıphone 11 im güç tuşuna bastığımda kilit ekranını kapatması 1-2 saniye dürüyor normalde yoktu bugün oldu tuşla ilgili bir sorun desem açarken hiçbirşey yok çok hızlı başka bi ıphone ile karşılaştırdığımda kapanması neredeyse 2 katı sürüyor bilenler lütfen cevap verebilir mi çok rahatsız edici bir durum

StephenCurry30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sana nasıl teşekkür edeceiğimi bilmiyorum sabahtan beridir uğraşıyorum 10 telefoncu bişeyi beceremedi sen çare oldun vallahi çok sağol
Nasıl çözdünüz acaba? Wallet & Apple Pay seçeneği çıkmıyor bende. Yardımcı olabilir misiniz?

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Nasıl çözdüğünüzü foruma yazın bu durumdan müzdarip olanlar yeni konu açmasınlar

M kafes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Nasıl çözdüğünüzü foruma yazın bu durumdan müzdarip olanlar yeni konu açmasınlar
Videodaki dediklerini yaparsanız oluyor telefonunuz türkçeyse olmaz önce ingilizceye alın sonra videodaki gibi sırasıyla yapın

M kafes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ben ios 13 te yaptım videodaki gibiydi 14 te bulamadım mantık yürüterek bi bakmayı deneyin

Furkan61--

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapman gereken sadece erişilebilirlik ten erişilebilirlik kestirmesine girip assitive touch tıklayıp denetimli erişimi kapatmak sonra assitive touch tekrar kapatabilirsin

Reaksiyon puanı
6,371
Leş HD ekranı yüzünden açılmaması normal (!)

Şaka bir yana @grbzz attığı video çözüm oluyor ben de atacaktım o atmış.

dazzly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Çözüm: sırf bilmeyenler için anlatayım konuyu. İphone cihazınız açma kapama tuşuna herhangi bir uygulama açıkken farkında olmadan üç kere seri basarsanız denetimli erişimi aktif etmiş olursunuz. bunu ayarlar > erişebilirlik sekmesinde en altta denetimli erişimi kapattığınızda kilit hızı normale dönecektir.