iPhone 11

No Nick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
2. El temiz bulunursa bu dönemde 11 alınır mı? Fazla oyun oynayan biri değilim.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
2. el iPhone 11 yerine 0 S21 FE çok daha mantıklı olur. Oyun oynayan birisi olmadığınızı belirtmişsiniz, S21 FE ekranından ve 120 Hz olduğundan dolayı sosyal medyada,video izlerken, film izlerken vs. çok memnun edicektir. Ayrıca oyun performansıda iyi.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
2. El temiz bulunursa bu dönemde 11 alınır mı? Fazla oyun oynayan biri değilim.
Alınır.Uzun yıllar kullanılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el iPhone 11 yerine 0 S21 FE çok daha mantıklı olur. Oyun oynayan birisi olmadığınızı belirtmişsiniz, S21 FE ekranından ve 120 Hz olduğundan dolayı sosyal medyada,video izlerken, film izlerken vs. çok memnun edicektir. Ayrıca oyun performansıda iyi.
Sosyal medyada video performansı iPhone 11 in çok gerisinde.Android tarafında S22 ailesi dışında bütün androidler sosyal medyada iyi kalite sunmuyor.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Alınır.Uzun yıllar kullanılır.

Sosyal medyada video performansı iPhone 11 in çok gerisinde.Android tarafında S22 ailesi dışında bütün androidler sosyal medyada iyi kalite sunmuyor.
Kamera dışında ne sorunu varmış? S21 FE'nin kendi kamerasından çekip paylaştığı sürece herhangi bir sorun olmaz.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Kamera dışında ne sorunu varmış? S21 FE'nin kendi kamerasından çekip paylaştığı sürece herhangi bir sorun olmaz.
O söylediğin fotoğraf için geçerli.Kendi kamerası ile video çekip instagram storiese attığın zaman kalite çamur gibi oluyor.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
O söylediğin fotoğraf için geçerli.Kendi kamerası ile video çekip instagram storiese attığın zaman kalite çamur gibi oluyor.
Kesinlikle. S21 Ultra her ne kadar çok iyi video çeksede instagrama atınca 1080p video sanki 240p ye kadar düşmüş gibi duruyordu. Bu sadece samsung için değil tüm android cihazlar için geçerli. Ama S22 serisinde bu sorunu çözmüşler gibi duruyor.

EnesKAYA

Back-End Developer
Reaksiyon puanı
162
Cihaz faturalıysa veya direkt güvendiğin ilk sahinden alıyorsan gayet de alınır ve uzun süre kullanılabilir. Sonuçta bu cihazlar, piyasası olan cihazlar. Bugün alırsın, temiz kullandığın sürece yarın her türlü satabilirsin. Eğer Android bir cihaz düşünürsen de diğer arkadaşların "kısmen" önerdiği Samnsung Galaxy S21 serisine bakmanı öneririm.

No Nick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Alınır,ekran İPS LCD olmaz ise.XS Max bak.Tam bütçen nedir?
Xs max - 11 Hangisi alınır? Bütçem bu ay sonu belli olacak

Uzun zaman Samsung kullandım ve hiç memnun kalmadım, kağıt üstündekileri bana hiç veremedi özellikle pil konusunda. Apple düşünüyorum hocam

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Güç olarak 11. Konfor olarak XS Pro Max. Benim tavsiyem bütçe belli olduğunda 11 prolara bakmanız.
XS Pro Max? Yeni model mi bu?
Alabiliyorsan tabii ki 11 Pro al.
XS Max ve 11 seçimlerinde ise.11'deki işlemci daha iyi ama İPS LCD ekran var.XS Max'de ise bir tık düşük işlemci ve OLED ekran var.

Son düzenleme:

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Xs max - 11 Hangisi alınır? Bütçem bu ay sonu belli olacak

Uzun zaman Samsung kullandım ve hiç memnun kalmadım, kağıt üstündekileri bana hiç veremedi özellikle pil konusunda. Apple düşünüyorum hocam
İkisi arasında ekran kalitesi ve kamerada portre modu dışında 11 daha iyi.İkisi arasında bir tercih yapacaksan 11 al derim.Şahsi fikrim bütçeyi 16-17k bandına yükseltip ikinci el iPhone 11 Pro max almanı tavsiye ederim.Ekranın 60hz olması dışında kusuru olmayan,batarya canavarı harika bir cihaz.

Güç olarak 11. Konfor olarak XS Pro Max. Benim tavsiyem bütçe belli olduğunda 11 prolara bakmanız.
Xs Pro max diye bir cihaz yok.Cihazın adı Xs max.