Alınır.Uzun yıllar kullanılır.2. El temiz bulunursa bu dönemde 11 alınır mı? Fazla oyun oynayan biri değilim.
Sosyal medyada video performansı iPhone 11 in çok gerisinde.Android tarafında S22 ailesi dışında bütün androidler sosyal medyada iyi kalite sunmuyor.2. el iPhone 11 yerine 0 S21 FE çok daha mantıklı olur. Oyun oynayan birisi olmadığınızı belirtmişsiniz, S21 FE ekranından ve 120 Hz olduğundan dolayı sosyal medyada,video izlerken, film izlerken vs. çok memnun edicektir. Ayrıca oyun performansıda iyi.
Kamera dışında ne sorunu varmış? S21 FE'nin kendi kamerasından çekip paylaştığı sürece herhangi bir sorun olmaz.Alınır.Uzun yıllar kullanılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sosyal medyada video performansı iPhone 11 in çok gerisinde.Android tarafında S22 ailesi dışında bütün androidler sosyal medyada iyi kalite sunmuyor.
O söylediğin fotoğraf için geçerli.Kendi kamerası ile video çekip instagram storiese attığın zaman kalite çamur gibi oluyor.Kamera dışında ne sorunu varmış? S21 FE'nin kendi kamerasından çekip paylaştığı sürece herhangi bir sorun olmaz.
Kesinlikle. S21 Ultra her ne kadar çok iyi video çeksede instagrama atınca 1080p video sanki 240p ye kadar düşmüş gibi duruyordu. Bu sadece samsung için değil tüm android cihazlar için geçerli. Ama S22 serisinde bu sorunu çözmüşler gibi duruyor.O söylediğin fotoğraf için geçerli.Kendi kamerası ile video çekip instagram storiese attığın zaman kalite çamur gibi oluyor.
Alınır,ekran İPS LCD olmaz ise.XS Max bak.Tam bütçen nedir?2. El temiz bulunursa bu dönemde 11 alınır mı? Fazla oyun oynayan biri değilim.
Alabilse 11 Pro alır zaten.11 Pro bul derim.
Direkt 11 alma kültürü veya algısı var gibi geliyor toplumda. 11 pro görmezden geliniyor. Lakin doğru. Sadece hatırlarmak iatedim.Alabilse 11 Pro alır zaten.
Xs max - 11 Hangisi alınır? Bütçem bu ay sonu belli olacakAlınır,ekran İPS LCD olmaz ise.XS Max bak.Tam bütçen nedir?
Uzun zaman Samsung kullandım ve hiç memnun kalmadım, kağıt üstündekileri bana hiç veremedi özellikle pil konusunda. Apple düşünüyorum hocam2. el iPhone 11 yerine 0 S21 FE çok daha mantıklı olur. Oyun oynayan birisi olmadığınızı belirtmişsiniz, S21 FE ekranından ve 120 Hz olduğundan dolayı sosyal medyada,video izlerken, film izlerken vs. çok memnun edicektir. Ayrıca oyun performansıda iyi.
Güç olarak 11. Konfor olarak XS Pro Max. Benim tavsiyem bütçe belli olduğunda 11 prolara bakmanız.Xs max - 11 Hangisi alınır? Bütçem bu ay sonu belli olacak
11 pronun arka kamerasının şeklini beğenmiyorum ( > ) ama bakarim.Güç olarak 11. Konfor olarak XS Pro Max. Benim tavsiyem bütçe belli olduğunda 11 prolara bakmanız.
XS Pro Max? Yeni model mi bu?Güç olarak 11. Konfor olarak XS Pro Max. Benim tavsiyem bütçe belli olduğunda 11 prolara bakmanız.
İkisi arasında ekran kalitesi ve kamerada portre modu dışında 11 daha iyi.İkisi arasında bir tercih yapacaksan 11 al derim.Şahsi fikrim bütçeyi 16-17k bandına yükseltip ikinci el iPhone 11 Pro max almanı tavsiye ederim.Ekranın 60hz olması dışında kusuru olmayan,batarya canavarı harika bir cihaz.Xs max - 11 Hangisi alınır? Bütçem bu ay sonu belli olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun zaman Samsung kullandım ve hiç memnun kalmadım, kağıt üstündekileri bana hiç veremedi özellikle pil konusunda. Apple düşünüyorum hocam
Xs Pro max diye bir cihaz yok.Cihazın adı Xs max.Güç olarak 11. Konfor olarak XS Pro Max. Benim tavsiyem bütçe belli olduğunda 11 prolara bakmanız.