11 alınır ama fiyat farkı çok. 9T Pro'ya da yönelebilirsiniz veya Mi Note 10 bekleyin derim. Redmi K30 serisi de çıkacak birkaç ay içinde aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz.
Elinizde şuan Mi 9 varsa başka telefona geçmeye hiç gerek yok hocam. Cihazdan memnunsanız tamamdır. Redmi K30 5G modeline veya Mi 10'a geçiş yaparsınız direkt.kararsiz kaldim cok iphone kullandım 5 yil sonra mi 9 a geçtim sarji dayanmiyo diye mi 9 hızlı şarj felan var bataryasi az olmasina rahmen sarj sikintisi cekmedim hic iphone 11 bataryasini nasil gider bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 500 bütçem var suanda
S765 dahili 5G bulunduruyormuş. Cihazın galiba 3 versiyonu olacak. S765, S865 ve 730G işlemcileri kullanılacak.Özellkle K30 Pro'nun çok iyi olacağı söyleniyor hocamDahili 5G bulundurursa 2020'nin en iyi Android cihazı olur.
şarjı felan nasil gidiyo telefonun almayi dusunuyomda mi 9 ilerde nasil saticam oda var daha iphone kullandim hep 5 yil simdi android e gectimBende 11 sahibiyim ama sizin elinizdeki telefona bakılırsa eğer
11 e geçmeniz için tek anlaşılabilir sebep ios işletim sistemi tercihiniz olabilir
Şubat ortasıyeni cikacak olan telefonlari bekliyom
Samsung Galaxy s11 ne zmn cikarki onu alam yada bekleyipte
yani bekle de çok pahalı olucak eğer bütçen varsa al ama bak ben s10 kullanıyorum sana diyorum ki şimdilik s11 gerek dahi yok s10 varken s10+ varken diğer androidli telefon markaları varkenyeni cikacak olan telefonlari bekliyom
S11, 28 Şubatta tanıtılacak.yeni cikacak olan telefonlari bekliyom
iphone 11 cokmu kotu bu kdr sarji felan nasılyani bekle de çok pahalı olucak eğer bütçen varsa al ama bak ben s10 kullanıyorum sana diyorum ki şimdilik s11 gerek dahi yok s10 varken s10+ varken diğer androidli telefon markaları varken
Senin tercihince veremez hocam (iphonedo) iphone 11 ve note 10 testine bakabilirsin android donanımı yüksek olmasına rağmam oldukça yavaşBence,bir android performansı vermez,veremez.Sizin yapıcağınız en mantıklı seçim android olmalı.
Günü çok rahat çıkarıyo sürekli insta wp arada oyun oynuyorumiphone 11 cokmu kotu bu kdr sarji felan nasıl
ben hic bi androidi 5 yil gittigini görmedim iphone 5s kullanan arkadaşlarım var halaSenin tercihince veremez hocam (iphonedo) iphone 11 ve note 10 testine bakabilirsin android donanımı yüksek olmasına rağmam oldukça yavaş
Günü çok rahat çıkarıyo sürekli insta wp arada oyun oynuyorum