• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Iphone 11

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Areo8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Areo8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullananlar için soruyorum iphone 11 128 gb 7800tl ye deyer mi

bana göre şuanki ekonomimizde telefona 3000 tl den fazla vermek gereksiz

Kullananlar için soruyorum iphone 11 128 gb 7800tl ye deyer mi

Ben kullanıyorum açıkçası deneyimim şu yönde gayet güzel telefon fakat telefoto lensi bazen aradığınız oluyor onun dışında kesinlikle değer HD ekrana vermem diyenler var ama S10+’ın ekranından daha iyi testlerde var :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

değer kesinlikle.6 yıl sorunsuz gider.

Elimde 3 senelik 7plus var hala sorunsuz yavaşlama felan yok (2 telefon kullanıyorum) bence en az 6 sene gider

Ben kullanıyorum açıkçası deneyimim şu yönde gayet güzel telefon fakat telefoto lensi bazen aradığınız oluyor onun dışında kesinlikle değer HD ekrana vermem diyenler var ama S10+’ın ekranından daha iyi testlerde var :)

Elimde 3 senelik 7plus var hala sorunsuz yavaşlama felan yok (2 telefon kullanıyorum) bence en az 6 sene gider
ben diyordum ekranı 11 in daha iyi diye burada linç yemiştim.test edenler de onaylamışsa madem:)
ben de 6s kullanıyorum sorunum yok batarya haricinde.

ben diyordum ekranı 11 in daha iyi diye burada linç yemiştim.test edenler de onaylamışsa madem:)
ben de 6s kullanıyorum sorunum yok batarya haricinde.
Batarya her telefonun sorunudur iphone da gün yüzüne çıktı diye millet eleştirdi ve ya HD ekran yaptılar diye eleştirildi binlerce haber çıktı felan filan çünkü kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Samsung kritik hata ekrana film takınca her türlü parmak izinde açıyordu peki bunu kaç kişi haber yaptı ? Çok çok az hatta Türkiye de bunun videosunu yapan bile en fazla 5 kişidir o yüzden sen rahatına bak derim

İphone almak için en basit örnek şudur geçen sene amiral gemisi s9+ nerede ? Ben sıfırını göremiyorum hadi onu geçtim s8+ iki sene önce çıkan amiral gemisi hani piyasada bir tane bile yok acaba neden? Neyse 3 sene önce çıkan 7plus hala sıfırı satılıyor ve amiral gemisi denecek üst seviye cihaz hiç bir sorunu yok s9+ tan bile çok daha iyi bir kameraya ve hıza sahip s9+ 2 sene sonra çıkmasına rağmen çünkü iphone uzun ömürlü telefondur aksini iddia eden varsa kanıtlarıyla gelsin

ekran gayette güzel gençler siz lcd olmasına çözünürlük düşük olmasına bakmayın testlerde note 10+ u eziyor

Neyse 3 sene önce çıkan 7plus hala sıfırı satılıyor ve amiral gemisi denecek üst seviye cihaz hiç bir sorunu yok s9+ tan bile çok daha iyi bir kameraya ve hıza sahip s9+ 2 sene sonra çıkmasına rağmen çünkü iphone uzun ömürlü telefondur aksini iddia eden varsa kanıtlarıyla gelsin
S9 plus ın rakibi iphone x veya 8 plus tır. S9 plus, 7 plus dan hertürlü çok daha iyi bir cihaz.

S10+’ın ekranından daha iyi testlerde var :)

??

Bizde izliyoruz o testleri note 10'dan tek üstün yanı işlemcisi onun dışında yanına yaklaşamaz..
emin misin? 1080p 60 fps video çekerken 2 lensi iptal ediyor,4k ya geçince hem 2 lensi iptal ediyor hemde bir özelliği iptal ediyor onu tam hatırlamıyorum şimdi.

istersen videoyu atayım tüm dediklerimin.

S9 plus ın rakibi iphone x veya 8 plus tır. S9 plus, 7 plus dan hertürlü çok daha iyi bir cihaz.

??
Acaba neden iyi bir cihaz çünkü 2018’de çıktı iPhone 7plus 2016 ondan dolayı iyi olabilir ama ben şimdiki zamana göre karşılaştırdım kamerası daha iyi hızı daha iyi ve 7plusun hala sıfırı var. Hadi gidin siz araştırmadan bakmadan android oyuncaklarınızla oynayın 2-3 senelik cihazınız varsa 3 sene sonra telefondan şikayetçi olursunuz ama ben 7plusumu gönül rahatlığıyla kullanmaya devam ederim

Bence deymez o kadar para vermeye Iphone 11'e. Herkes düz mantık Iphone al 5-6 sene kullan diyor ama kullanan var mı acaba ? Çok nadirdir. 2 yılın sonunda ya telefonu kırıyorlar yada batarya ölüyor yetmiyor flan gene illaha telefonuları değiştiriyorlar.
Benim önerim 3000 TL bandında bir telefon alman 2 yıl garanti süresi boyunca kullanıp sonra tekrar yeni bir telefon alman yönünde olur.

Bence deymez o kadar para vermeye Iphone 11'e. Herkes düz mantık Iphone al 5-6 sene kullan diyor ama kullanan var mı acaba ? Çok nadirdir. 2 yılın sonunda ya telefonu kırıyorlar yada batarya ölüyor yetmiyor flan gene illaha telefonuları değiştiriyorlar.
Benim önerim 3000 TL bandında bir telefon alman 2 yıl garanti süresi boyunca kullanıp sonra tekrar yeni bir telefon alman yönünde olur.
benim abim var mesela insan gibi kullanırlarsa sorun olmuyor bir kılıf ile bir ekran koruyucu alabilirsiniz ya da batarya konusu için nasıl kullanılacağı yazmakta her yerde şarjda oynamayın v.s

Halam 5s sıfırını almıştı şu zamana kadar bir kere batarya değiştirmedi ve hala kullanıyor ayrıca performansı şu zamanki 2000 tllik cihazlar seviyesinde

Telefon çıktığından beri 6 sene olmuş hala kullanıyor ve halam öyle telefona fazla iyi davranmıyor ona rağmen hiç bir sıkıntısı yok ayrıca çok uğraşıyor telefonla

İyi hoş kullanmış herşeye tamamda 2000 tl'lik trlefonların seviyesinde demek yani abartmayın..
2000tl seviyesinde 3-4 senelik android cihaz demek istedim

Aynen birazcik abartmis ama iphone duzgun kullanilinca 5-6 sene giden bir telefon iphone 5 bile hâla yaşiyor..
Arkadaşımın dayısında 4s var hala kullanıyor :)

Acaba neden iyi bir cihaz çünkü 2018’de çıktı iPhone 7plus 2016 ondan dolayı iyi olabilir ama ben şimdiki zamana göre karşılaştırdım kamerası daha iyi hızı daha iyi ve 7plusun hala sıfırı var. Hadi gidin siz araştırmadan bakmadan android oyuncaklarınızla oynayın 2-3 senelik cihazınız varsa 3 sene sonra telefondan şikayetçi olursunuz ama ben 7plusumu gönül rahatlığıyla kullanmaya devam ederim
iPhone 7 Plus ın Kamerası ve hızı s9 plus dan daha iyi ? ? ?

Arkadaşımın dayısında 4s var hala kullanıyor :)
Bendede 4s var iOS 9 dan sonra kullanılmaz hale geldi.

iPhone 7 Plus ın Kamerası ve hızı s9 plus dan daha iyi ? ? ?

Bendede 4s var iOS 9 dan sonra kullanılmaz hale geldi.
Ben 4s e şahidim hala kullanıyorlar ve ayrıca şu zamanda 7plus daha biliyorum ama yukarıyı okursan s9 plus daha iyi diyenler var ?

Ben 4s e şahidim hala kullanıyorlar ve ayrıca şu zamanda 7plus daha biliyorum ama yukarıyı okursan s9 plus daha iyi diyenler var ?
S9 Plus tabikide 7 plus dan daha iyi. 4s ios 9 dan sonra çok yavaşladı.

Halam 5s sıfırını almıştı şu zamana kadar bir kere batarya değiştirmedi ve hala kullanıyor ayrıca performansı şu zamanki 2000 tllik cihazlar seviyesinde
@Webhead

Hala note 3 galaxy s5 gibi telefon kullananlar var kullanan orta segment telefonuda senelerce kullanır ama bizim insanımız en yenisi olsun istiyor o yüzden 2 sene anca kullanıyor buda teknolojinin hızlı ilerlemesinden bu sene aldığın cihazla iki sene sonra çıkan cihaz arasında çok fark oluyor..

İyi güzel söylüyorsunuz benim halam kullanıyor ninem kullanıyor diye. Ama O insana S3 mini'de versen kullanır bozmadan kırmadan. Ben yüzde 90'lık kısımdan bahsediyom. Telefonları aktif kullanan insanlar için.
Benim Çevremde Iphone alanlar 2 yıl anca dayanabiliyor. İnatla devam edecem diyenler elinde kablo ile gezmek zorunda kalıyor. Şarj yetmiyor yarı yolda bırakıyor flan.
O kadar para vermektense yarı fiyatına bir model al keyfine bak diğer 3000 TL parayıde keyfince harca kış tatiline flan git. 2 yıl sonra gene değiştirirsin telefonu.