iphone 11 yardımcı olur musunuz ?

Shaggyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iphone 11 almayı düşünüyorum fakat vatan mı yoksa media marktan mı karar veremedim.
hangisi app türkiye garantisi veriyor bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Shaggyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Apple Store'la aynı fiyatta oluyorlar zaten Apple Store'dan alın.

mesela media marktan aldım bır sıkıntı cıktı app turkıye garantısı verıyor mu yoksa medıa mark kendı mı ılgılenıyor

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Cihazı nereden alırsanız alın eğer cihaz Apple Türkiye garantili ise Apple yetkili servislerine götürebilirsiniz. Ama bildiğim kadarıyla direkt Apple dan alınan cihazları olası bir arıza durumunda hemen yenisiyle değiştiriyorlar. Başka yerden alınan cihazları ise tamir etme yoluna gidiyorlar.

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Hiç bir sıkıntı problem olmaz fiyat hangisi uygunsa ondan alın. Ayrıca (11pro almanızı tavsiye ederim ben pişman oldum ve en kısa zamanda değiştireceğim)

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Gereksiz ara bi model xr dan bi farkı kamerası hız olarak da hızlı tabiki ama gözle göremezsin biri a13 biri a12 çip x den geçiş yaptım x daha kibar daha kaliteli hissi veriyordu kalitesiz geldi bana hoş değil bunu alacağına xr al aynısı geniş açı yok sadece.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Aynen bende Xr kullanıyorum bende cihazın kabalığından şikayetçiyim. Xs mi alsam acaba diye düşünüyorum. Çünkü 3 4 sene kullanma planım var ama bu kabalıkta beni rahatsız ediyor. Nasıl geçer bununla 3 4 sene.

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Aynen bende Xr kullanıyorum bende cihazın kabalığından şikayetçiyim. Xs mi alsam acaba diye düşünüyorum. Çünkü 3 4 sene kullanma planım var ama bu kabalıkta beni rahatsız ediyor. Nasıl geçer bununla 3 4 sene.
Maddi imkanın varsa tavsiyem xs yada pro ikinci el güzel bi xs alabilirsin hem fikiriz ??