İphone 7 plus kullanıcısıyım tamam baya eskidi ama hafıza ve baya şarj sorunu yaşıyorum ve hangi iphone kullanıcısına sorarsam sorayım hepsi aynı sıkıntılardan bahsediyor sizce bu sıkıntılara rapmen yinede değer mi o fiyatına? Bu arada çok teşekkür ederim.Donanımsal olarak önde olsa bile bir Android'e asla o kadar vermem ve verilmesini önermem. İphone 11'e bakın derim, daha uzun süre güncel kalıcaktır.
Teşekkür ederim görüşlerinizi dikkate alıcağım sağlıcakla kalın.Uzun kullanımlık bir cihaz istiyorsanız 11 en iyi seçenek. Aynı parayı verceğiniz diğer android cihazlar o kadar uzun süre güncel kalmaz. O fiyatlarda bir cihaz alsam diğer 11'in nane rengini alırdım.
Bu arada Mi 10 Pro gelmedi, Mi 10 bile 8.500 civarına satılıyordu.
Teşekkür ederim görüşlerinizi dikkate alıcağım sağlıcakla kalın.
Uzun kullanımlık bir cihaz istiyorsanız 11 en iyi seçenek. Aynı parayı verceğiniz diğer android cihazlar o kadar uzun süre güncel kalmaz. O fiyatlarda bir cihaz alsam diğer 11'in nane rengini alırdım.
Bu arada Mi 10 Pro gelmedi, Mi 10 bile 8.500 civarına satılıyordu.
Sizce hangisi neden alınmalı?
İkisi arasından iPhone 11 öneririm. Galaxy S20 ye bakmanızı tavsiye ederim.Sizce hangisi neden alınmalı?
Bende siyahı var, ama kesinlikle XS alırdım.iPhone 11'in şu yeşil mavi arası olan rengini alıp keyfinize bakın bence.
neden?Bende siyahı var, ama kesinlikle XS alırdım.
ekran evet de tasarım kişiye göre değişebiliyor mesela ben XS'i küçük olduğu için çok düşürmüştüm. Ondan beri küçük telefon almıyorum. Büyükleri düşürmüyorum ama ilginç bir şekilde.Kompakt tasarım, AMOLED Ekran çünkü.
İkiside değil.İos istiyorsan xs, android istiyorsan S20 al geç.Sizce hangisi neden alınmalı?
Eğer iPhone kullanmak istiyorsanız iPhone 11 yerine Xs Max alabilirsiniz daha iyi performans için. Eğer Android kullanmak istiyorsanız Samsung S20 Plus alabilirsiniz.Sizce hangisi neden alınmalı?