Vincenzoo
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 195
Merhaba dostlar, 2 cihaz arasında kararsız kaldım ve alacağım cihazı en az 4 yıl kullanacağım. 11 Pro'yu, bana en uygun boyda olması cezbedici kılıyor. Ancak aradaki ~1000mah pil farkı uzun kullanım göz önünde bulundurulursa beni Pro Max almaya itiyor.
*Hali hazırda kullandığım Mi 8 telefonum Pro Max ile aynı boyda.*
Ekran boyutu büyüdükçe pil tüketimi de illa ki artacaktır ama ben o ~1000mah'lık farkı gözle görülür derecede hisseder miyim? Uzun vadede Pro Max almak benim için daha mı iyi olur pil bakımından?
Titiz bir kullanıcıyım. 2 yıllık elimdeki Mi 8'in pil durumu gayet iyi vaziyette. (3400'den 3100lere gerilemiş durumda.)
Bu arada Pro Max'i 11.600den, düz Pro'yu ise 10.600 civarından bulabiliyorum yani aradaki fark 1k.
Konuyla alakalı sizlerin tavsiyelerini almak istedim. Nedir fikriniz?
*Hali hazırda kullandığım Mi 8 telefonum Pro Max ile aynı boyda.*
Ekran boyutu büyüdükçe pil tüketimi de illa ki artacaktır ama ben o ~1000mah'lık farkı gözle görülür derecede hisseder miyim? Uzun vadede Pro Max almak benim için daha mı iyi olur pil bakımından?
Titiz bir kullanıcıyım. 2 yıllık elimdeki Mi 8'in pil durumu gayet iyi vaziyette. (3400'den 3100lere gerilemiş durumda.)
Bu arada Pro Max'i 11.600den, düz Pro'yu ise 10.600 civarından bulabiliyorum yani aradaki fark 1k.
Konuyla alakalı sizlerin tavsiyelerini almak istedim. Nedir fikriniz?