• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone 11 Pro Max Yurtdışı

neonidas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 7800 TL iPhone 11 pro max yurtdışı kayıtsız cihaz alıcam nasipse neye dikkat etmeliyim alırken bana yardımcı olurmuşsunuz suan kullandığım tel note 5 Samsung kağıdını sonra halledicem ailem umreye gidicek bana tavsiye verirmişsiniz sizce fiyat uygunmu alırken neyine bakmalıyım

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Alıp almamak size kalmış.Birde 1500tl kayıt ücreti var.Garanti Apple'da bana göre önemli.

neonidas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 bin lira farkı var sizce çok değilmi garanti Li ile arasında

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Bu size kalmış.Ama aldığınız telefonun fiyatı da iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apple garanti kapsamına giren bir hata sorun olursa ve tamir edilemeyecek durumdaysa cihaz yenilemesi,degisimi yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde uluslararası garanti diye birşey var.Ama onun kapsamını tam olarak bilmiyorum.Karar sizin.

Son düzenleme:

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
Merhaba arkadaşlar 7800 TL iPhone 11 pro max yurtdışı kayıtsız cihaz alıcam nasipse neye dikkat etmeliyim alırken bana yardımcı olurmuşsunuz suan kullandığım tel note 5 Samsung kağıdını sonra halledicem ailem umreye gidicek bana tavsiye verirmişsiniz sizce fiyat uygunmu alırken neyine bakmalıyım
Cihaz alınır. Garanti olmasa da, alınabilir.
Bu arada, Note 5'i bana verseniz?