ahm@
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,379
iPhone 11 Pro Display Mate oylamasında en iyi ekrana sahip telefon seçildi. Düşünceleriniz?
iPhone 11 Pro Display Mate oylamasında en iyi ekrana sahip telefon seçildi. Düşünceleriniz?
Keşke fiyatta da geliştirse kendini.Apple kendini biraz düzeltmeye çalışıyor gibime geliyor. Fuschia’dan önce güzel ataklar yapıp insanların Apple’ı bırakmamasını istiyor.
note 10’a göre düşünürsek gayet uygun iPhone 11Keşke fiyatta da geliştirse kendini.
Düzgünce TR fiyatı yok daha nerede uygun.note 10’a göre düşünürsek gayet uygun iPhone 11
699$ dan tahmin edilebilir az çokDüzgünce TR fiyatı yok daha nerede uygun.
ben seçmedim uzmanlar seçtiNote 10 ların ekranı varken iphone 11 prolar????
11 mi Pro max miPaneli ne marka iPhone 11'in?
İkisinin de.11 mi Pro max mi
11 : Liquid Retina LCDİkisinin de.
11 Pro’da Super Retina XDR diye bir teknoloji de var11 : Liquid Retina LCD
11 Pro: OLED
Ben kullanılan panellerin markasını sormuştum. LG,Samsung vs.11 : Liquid Retina LCD
11 Pro: OLED
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 Pro’da Super Retina XDR diye bir teknoloji de var
iPhone 11 : AppleBen kullanılan panellerin markasını sormuştum. LG,Samsung vs.
iPhone 11'e ''Apple'' yazmışsın ama Apple panel üretmiyor diye biliyorum.iPhone 11 : Apple
iPhone 11 Pro : Samsung
lcd panelleri apple üretiyoriPhone 11'e ''Apple'' yazmışsın ama Apple panel üretmiyor diye biliyorum.
bilgim yok maalesefLG G8 varmıydı karşılaştırma arasında ?
O zaman olmamış o karşılaştırma. G7'ye beyaz pixsel yapan adamlar g8'de ne yaptı kim bilir.lcd panelleri apple üretiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgim yok maalesef
bilgim yok dedim belki o da vardırO zaman olmamış o karşılaştırma. G7'ye beyaz pixsel yapan adamlar g8'de ne yaptı kim bilir.
Olsaydı G8 birinci olurdu zaten onun için.bilgim yok dedim belki o da vardır
hiç belli olmaz ya o işlerOlsaydı G8 birinci olurdu zaten onun için.
Zaten en yüksek puan A+ şuan daha üstü yok ve ilk A+ puanı s10 almıştı gelipte burda en iyi ekran iphone 11 pro seçilmiş diye konu açmak fanboylukturben seçmedim uzmanlar seçti
Daha önceki modeller de a+ aldıZaten en yüksek puan A+ şuan daha üstü yok ve ilk A+ puanı s10 almıştı gelipte burda en iyi ekran iphone 11 pro seçilmiş diye konu açmak fanboyluktur
Evet şimdi tekrar baktım dediğin gibiymiş ben aklıma s10 geldiği için s10 dedimDaha önceki modeller de a+ aldı
Hiç zannetmiyorum yeğenim, sanırım yanlış biliyorsun. Apple ekran panellerini üst seviye pahalı telefonlarınınkini Samsung'a diğerlerini ise duruma göre ya LG ya da TMC'ye sipariş veriyor. Apple'ın kendine ait toplu iğne üretecek bile bir imkanı yok. Apple sadece yazılım hazırlıyor, donanım kısmını sipariş ederek ödediği maliyetlerin iki katını marka vergisi olarak koyup satıyor. Arkasındaki korkunç medya gücüyle oluşturduğu marka algısıyla beleşten milyarları götürüyor vesselam.lcd panelleri apple üretiyor