iphone 11 mi iphone xs mi

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
iphone 11 mi iphone xs mi siz hangisini tercih edersiniz neden ?

İphone 11 derim, ekran açısından Xs'in biraz gerisinde fakat ekran büyüklüğü, performans ve batarya açısından daha iyi bir cihaz. Ayrıca şahsi görüşüm: 11'in renk seçenekleri çok daha hoş:)

Frieza

Asistan
Reaksiyon puanı
87
Ben 11 tercih ederdim hem güncel olduğundan Apple güncellemeyi hemen kesmez 11'in kesilecek eninde sonunda ama XS'den sonra kesilir. Artı olarak 11'de A13 çipi var XS'de A12 ve en önemlisi fiyat farkı çok yok 11 daha mantıklı kesinlikle.

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
İphone 11 ve İphone xs arasında çok kaldım. Çünkü babamda iphone 11 var.Çok güzel bi telefon.Ama iyikide iphone xs almışım diyebilirim. Gerek ekran kalitesi olsun.Gerek eldeki tutuş hissi ve malzeme kalitesi olsun iphone 11 yanından bile geçemez.Eğer benim için ekran kalitesi çok önemli değil pili iyi olsun performansı üst düzey olsun diyorsanız iphone 11 ama ekran kalitesi ,performans ve kamera iyi olsun diyorsanız iphone xs derim. Gece modu kafanıza takılıyorsa iphone xs’e neural cam uygulamasını yüklerseniz iphone 11 den daha iyi gece fotoğrafı çekiyor karşılaştırdım.