tolgamert
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Arkadaşlar yeni telefon alacağım ya 11 yasa xs max kararsızım nedeni ile yardımcı olur musunuz teşekkürler
Arkadaşlar yeni telefon alacağım ya 11 yasa xs max kararsızım nedeni ile yardımcı olur musunuz teşekkürler.
Gece modunu Neurulcam uygulamasını indirip halledebilir.İphone 11 güncel olsada kalite olarak vasat bir cihaz.Yeni her zaman iyidir. 11 alıp geçin. Xs Max tasarımsal olarak 11'den güzel olsa da performans-gece modu vb özelliklerden dolayi bence 11 almalısınız.
teşekkür ederimiPhone 11 daha güncel olsada Apple'ın dünyasında orta üst segment bir cihaz iken,Xs Max amiral gemisi bir cihaz.Xs Max daha iyi ekran kalitesi,daha iyi tasarım,daha iyi stereo hoparlör deneyimi ve kamerada portre çekimlerinde daha iyisini sunuyor.Batarya konusunda ikiside çok başarılı.İkisi arasında Xs Max almanı tavsiye ederim.
kamera konusunda kararsız kalmıştım sadece çokta fark yok sanırım ön kamera hariçXs Max derim 11 kullanıcısı olarak.
Xs Max daha premium bana göre.kamera konusunda kararsız kalmıştım sadece çokta fark yok sanırım ön kamera hariç
Fotoğrafta çok büyük farklar yok.Videoda İphone11 ön kamerası 4k 30fps ve 4k 60fps video çekebiliyor.Xs Max ön kamerası maksimum 1080p 60 fps çekiyor.4k video olayı Xs Max ön kamerasında yok.Arka kamerada 11 de Xs Max de 4k 60 fps video çekebiliyor.11 arka kamerada 4k 60 fps de daha iyi hdr ve daha iyi stabilizasyon sunuyor.4k 60 fps in altındaki videolarda İkisininde sunduğu kalite ve stabilizasyon üç aşağı beş yukarı aynı.kamera konusunda kararsız kalmıştım sadece çokta fark yok sanırım ön kamera hariç
Ekran kalitesi,tasarım,malzeme kalitesi ve portre fotoğraflar sizin için önemliyse iPhone XS Max öneririm. Kamera,işlemci,batarya,ultra geniş açılı kamera ve gece modu sizin için önemliyse iPhone 11 öneririm.Arkadaşlar yeni telefon alacağım ya 11 yasa xs max kararsızım nedeni ile yardımcı olur musunuz teşekkürler
malzeme kalitesi olarak kötü bir cihaz değil. Paslanmaz çelik kullanılmaması cihazı kötü göstermez. Evet uygulama fotoğrafları bir noktaya taşıyor ama Neuralcam her sahnede başarılı da çalışmıyor.Gece modunu Neurulcam uygulamasını indirip halledebilir.İphone 11 güncel olsada kalite olarak vasat bir cihaz.
Arkadaşlar yeni telefon alacağım ya 11 yasa xs max kararsızım nedeni ile yardımcı olur musunuz teşekkürler
XS maxArkadaşlar yeni telefon alacağım ya 11 yasa xs max kararsızım nedeni ile yardımcı olur musunuz teşekkürler
e yanlış mı biri xs diyo biri 11 nedenini söyleyen 2-3 kişi var hahaBaya neden sunmuşşunuz beyler xddd
kamera konusunda kararsız kalmıştım sadece çokta fark yok sanırım ön kamera hariç
Ben genel kaliteden bahsettim.İphone 11 in sunduğu kalite 10 üzerinden 6 ise Xs Max in 10 üzerinden 7,5.Neurulcam uygulamasının YouTube da bir sürü incelemesi var.11 le karşılaştırmalarıda var.11 in gece modu ile Neurulcam arasında kalite olsun hdr olsun hiçbir fark yok.malzeme kalitesi olarak kötü bir cihaz değil. Paslanmaz çelik kullanılmaması cihazı kötü göstermez. Evet uygulama fotoğrafları bir noktaya taşıyor ama Neuralcam her sahnede başarılı da çalışmıyor.![]()
Gece modunu Neurulcam uygulaması ile çözebilir.Gece modu dışında yazdıklarına katılıyorum.Ekran kalitesi,tasarım,malzeme kalitesi ve portre fotoğraflar sizin için önemliyse iPhone XS Max öneririm. Kamera,işlemci,batarya,ultra geniş açılı kamera ve gece modu sizin için önemliyse iPhone 11 öneririm.
kamera konusunda çok iyiye ihtiyacım yok ama sayfa yönetiyorum o yüzden hızlı olması şart telefonun ve büyük ekran hoşuma gidiyor ıphone 11 in çentiği falan kalın geldi biraz daha xs max daha cazip geldi ama çok yavaş olacaksa mecbur 11 olacağımKullanım detayınız ve beklentilerinizi bizimle paylaşabilirseniz daha mantıklı olacaktır.
Bizler de ona göre sizin ihtiyacınıza göre yönlendirme yapabiliriz![]()
hız farkı yok bile denebilir arada.kamera konusunda çok iyiye ihtiyacım yok ama sayfa yönetiyorum o yüzden hızlı olması şart telefonun ve büyük ekran hoşuma gidiyor ıphone 11 in çentiği falan kalın geldi biraz daha xs max daha cazip geldi ama çok yavaş olacaksa mecbur 11 olacağım
Şunu söyleyeyim.11 Kamerası deepfusion denilen teknoloji yüzünden 4 saniye fotoğrafı işliyor.Bunu kapatıp hiçbir işleme olmadan fotoğraf çekebiliyorsun ama kamerada hdr performansı biraz düşüyor.Pratik çekim için Xs Max almanı tavsiye ederim.kamera konusunda çok iyiye ihtiyacım yok ama sayfa yönetiyorum o yüzden hızlı olması şart telefonun ve büyük ekran hoşuma gidiyor ıphone 11 in çentiği falan kalın geldi biraz daha xs max daha cazip geldi ama çok yavaş olacaksa mecbur 11 olacağım
hız farkı yok bile denebilir arada.
teşekkür ederim xs max alacağım saolunŞunu söyleyeyim.11 Kamerası deepfusion denilen teknoloji yüzünden 4 saniye fotoğrafı işliyor.Bunu kapatıp hiçbir işleme olmadan fotoğraf çekebiliyorsun ama kamerada hdr performansı biraz düşüyor.Pratik çekim için Xs Max almanı tavsiye ederim.
Hayırlı olsun.teşekkür ederim xs max alacağım saolun)
kamera konusunda çok iyiye ihtiyacım yok ama sayfa yönetiyorum o yüzden hızlı olması şart telefonun ve büyük ekran hoşuma gidiyor ıphone 11 in çentiği falan kalın geldi biraz daha xs max daha cazip geldi ama çok yavaş olacaksa mecbur 11 olacağım
hayırlı olsunteşekkür ederim xs max alacağım saolun)