iPhone 11 mi iPhone XS Max mi ?

tolgamert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar yeni telefon alacağım ya 11 yasa xs max kararsızım nedeni ile yardımcı olur musunuz teşekkürler

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Premium hissiyat ve ekrandan dolayı XS Max almanı öneririm.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar yeni telefon alacağım ya 11 yasa xs max kararsızım nedeni ile yardımcı olur musunuz teşekkürler.

iPhone 11 daha güncel olsada Apple'ın dünyasında orta üst segment bir cihaz iken,Xs Max amiral gemisi bir cihaz.Xs Max daha iyi ekran kalitesi,daha iyi tasarım,daha iyi stereo hoparlör deneyimi ve kamerada portre çekimlerinde daha iyisini sunuyor.Batarya konusunda ikiside çok başarılı.İkisi arasında Xs Max almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
104
Yeni her zaman iyidir. 11 alıp geçin. Xs Max tasarımsal olarak 11'den güzel olsa da performans-gece modu vb özelliklerden dolayi bence 11 almalısınız.

tolgamert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
iPhone 11 daha güncel olsada Apple'ın dünyasında orta üst segment bir cihaz iken,Xs Max amiral gemisi bir cihaz.Xs Max daha iyi ekran kalitesi,daha iyi tasarım,daha iyi stereo hoparlör deneyimi ve kamerada portre çekimlerinde daha iyisini sunuyor.Batarya konusunda ikiside çok başarılı.İkisi arasında Xs Max almanı tavsiye ederim.
teşekkür ederim :)

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
kamera konusunda kararsız kalmıştım sadece çokta fark yok sanırım ön kamera hariç
Fotoğrafta çok büyük farklar yok.Videoda İphone11 ön kamerası 4k 30fps ve 4k 60fps video çekebiliyor.Xs Max ön kamerası maksimum 1080p 60 fps çekiyor.4k video olayı Xs Max ön kamerasında yok.Arka kamerada 11 de Xs Max de 4k 60 fps video çekebiliyor.11 arka kamerada 4k 60 fps de daha iyi hdr ve daha iyi stabilizasyon sunuyor.4k 60 fps in altındaki videolarda İkisininde sunduğu kalite ve stabilizasyon üç aşağı beş yukarı aynı.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Arkadaşlar yeni telefon alacağım ya 11 yasa xs max kararsızım nedeni ile yardımcı olur musunuz teşekkürler
Ekran kalitesi,tasarım,malzeme kalitesi ve portre fotoğraflar sizin için önemliyse iPhone XS Max öneririm. Kamera,işlemci,batarya,ultra geniş açılı kamera ve gece modu sizin için önemliyse iPhone 11 öneririm.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
104
Gece modunu Neurulcam uygulamasını indirip halledebilir.İphone 11 güncel olsada kalite olarak vasat bir cihaz.
malzeme kalitesi olarak kötü bir cihaz değil. Paslanmaz çelik kullanılmaması cihazı kötü göstermez. Evet uygulama fotoğrafları bir noktaya taşıyor ama Neuralcam her sahnede başarılı da çalışmıyor. :)

Salih Yedidal

Asistan
Reaksiyon puanı
145
Dostum aynı başlıkta onlarca konu var onlara da bakabilirsin fikir almak için :)( orumun yarısı xs mi 11 mi diye 2 ayrıldı xdd)

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461
kamera konusunda kararsız kalmıştım sadece çokta fark yok sanırım ön kamera hariç

Fark var gece modu İphone 11 de daha başarılı :) İphone 11 pro ve Pro Max modelinde kullanılan kameraları kullanıyor oluşu bir artısı bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir link bırakıyorum size, göz atmanızı tavsiye ederim :)

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
malzeme kalitesi olarak kötü bir cihaz değil. Paslanmaz çelik kullanılmaması cihazı kötü göstermez. Evet uygulama fotoğrafları bir noktaya taşıyor ama Neuralcam her sahnede başarılı da çalışmıyor. :)
Ben genel kaliteden bahsettim.İphone 11 in sunduğu kalite 10 üzerinden 6 ise Xs Max in 10 üzerinden 7,5.Neurulcam uygulamasının YouTube da bir sürü incelemesi var.11 le karşılaştırmalarıda var.11 in gece modu ile Neurulcam arasında kalite olsun hdr olsun hiçbir fark yok.

Reaksiyon puanı
892
11 ekranı düşündürür insanı.11 pro ile çok fark yoksa ikinci elde onu alabilirsiniz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461

Kullanım detayınız ve beklentilerinizi bizimle paylaşabilirseniz daha mantıklı olacaktır.
Bizler de ona göre sizin ihtiyacınıza göre yönlendirme yapabiliriz :)

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ekran kalitesi,tasarım,malzeme kalitesi ve portre fotoğraflar sizin için önemliyse iPhone XS Max öneririm. Kamera,işlemci,batarya,ultra geniş açılı kamera ve gece modu sizin için önemliyse iPhone 11 öneririm.
Gece modunu Neurulcam uygulaması ile çözebilir.Gece modu dışında yazdıklarına katılıyorum.

tolgamert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Kullanım detayınız ve beklentilerinizi bizimle paylaşabilirseniz daha mantıklı olacaktır.
Bizler de ona göre sizin ihtiyacınıza göre yönlendirme yapabiliriz :)
kamera konusunda çok iyiye ihtiyacım yok ama sayfa yönetiyorum o yüzden hızlı olması şart telefonun ve büyük ekran hoşuma gidiyor ıphone 11 in çentiği falan kalın geldi biraz daha xs max daha cazip geldi ama çok yavaş olacaksa mecbur 11 olacağım

Reaksiyon puanı
892
kamera konusunda çok iyiye ihtiyacım yok ama sayfa yönetiyorum o yüzden hızlı olması şart telefonun ve büyük ekran hoşuma gidiyor ıphone 11 in çentiği falan kalın geldi biraz daha xs max daha cazip geldi ama çok yavaş olacaksa mecbur 11 olacağım
hız farkı yok bile denebilir arada.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Şunu söyleyeyim.11 Kamerası deepfusion denilen teknoloji yüzünden 4 saniye fotoğrafı işliyor.Bunu kapatıp hiçbir işleme olmadan fotoğraf çekebiliyorsun ama kamerada hdr performansı biraz düşüyor.Pratik çekim için Xs Max almanı tavsiye ederim.

tolgamert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461

İphone Xs Max a 11,200 TL vermek bana absürt geliyor doğrusunu söylemek gerekirse!