frotex Öğrenci Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 34 Tepki puanı 9 Puanları 8 Yaş 26 16 Ağustos 2022 #1 iPhone 11 satın aldım ve bulunduğum bölgede wifi olmadığı için kendi internetimden harcamak zorundayım. İlk kurulum esnasında kaç GB internet harcar ?
iPhone 11 satın aldım ve bulunduğum bölgede wifi olmadığı için kendi internetimden harcamak zorundayım. İlk kurulum esnasında kaç GB internet harcar ?
BehzatAmirim Dekan Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 8,763 Çözümler 2 Tepki puanı 6,973 Puanları 293 16 Ağustos 2022 #2 frotex' Alıntı: iPhone 11 satın aldım ve bulunduğum bölgede wifi olmadığı için kendi internetimden harcamak zorundayım. İlk kurulum esnasında kaç GB internet harcar ? Genişletmek için tıklayın ... Çok harcamıyor bildiğim kadarıyla,iPhone etkinleştirirken kullanıyor.
frotex' Alıntı: iPhone 11 satın aldım ve bulunduğum bölgede wifi olmadığı için kendi internetimden harcamak zorundayım. İlk kurulum esnasında kaç GB internet harcar ? Genişletmek için tıklayın ... Çok harcamıyor bildiğim kadarıyla,iPhone etkinleştirirken kullanıyor.