İphone 11 64gb

farukkaya67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar iphone 11 64 gb beyaz telefon alacağım.Yıl başı indirimlerini bekliyorum.

Trendyol indirimlere başladı.Sizce diğerleri (hepsiburada vs.) ne zaman başlar.

Ayrıca almak için hepsiburadayı düşünüyorum kasko için (techpo ve fixpack ) var bunlar arasında 131.2 tl fark var acaba hangisi iyidir?

Vatan da çalışan arkadaşımız varsa oda cevaplayabilir mi? orda indirime girse bu sefer kasko ücreti biraz fazla çıkıyor ?

sizce ne yapılmalı

ardabast61

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Arkadaşlar iphone 11 64 gb beyaz telefon alacağım.Yıl başı indirimlerini bekliyorum.

Ayrıca almak için hepsiburadayı düşünüyorum kasko için (techpo ve fixpack ) var bunlar arasında 131.2 tl fark var acaba hangisi iyidir?

Vatan da çalışan arkadaşımız varsa oda cevaplayabilir mi? orda indirime girse bu sefer kasko ücreti biraz fazla çıkıyor ?

sizce ne yapılmalı
Yılbaşı indirimi olur mu olursa ne kadar düşer bilmiyorum doğrusu.Ben telefonu vs. gidip bir bayiiden almayı daha uygun görüyorum hepsiburada'dan almam.Sebebi de geri kafalılık değil kargo kaygısı.O kargo sürecinde zarar gelir kaybolur vs o yüzden.Kasko hakkında bir bilgim yok ama Anadolu Sigorta'nın JUNO adında bir uygulaması var.O da bir alternatif olabilir bak istersen :)

Omereyiol

Asistan
Reaksiyon puanı
72

sizce ne yapılmalı
İnternetten almadan önce mağazaya gidip fiyat sor derim.İnternet sitesinde olmayan indirimler oluyor yaklaşık 400tl fark etmişti ben aldığımda(Teknosa)

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Kasko hakkında pek bir bilgim yok ancak Amazon veya Hepsiburada'dan alman çok daha mantıklı olacaktır. Hem daha güvenilir hem de daha rahat :)

farukkaya67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Şuradan karşılaştırabilirsiniz.
başkan siteyi inceledim fakat telefon olmadığı için imei numarasını yazamadım fiyat ne kadar çıkar bilmiyorum.
Kasko hakkında pek bir bilgim yok ancak Amazon veya Hepsiburada'dan alman çok daha mantıklı olacaktır. Hem daha güvenilir hem de daha rahat :)
aklımda benimdeöyle
Geçtiğimiz günlerde Turkcell'de bir indirim vardı 64GB 6800 TL'ye düşmüştü.Keşke değerlendirseydin :/
denk gelemedim maalesef. ayrıca 7350 tl ye bulmuştum fakat aradım kasko için napabilir dedim müşteri temsilcisi sadece taksitli alımlarda taksit yapılıyor diye biliyorum dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasko şart Ayrıca bu fixpack veya techpo kaskolarını kullanan arkadaşımız var mı ?