İpekçi halk plajında tangasıyla yakalandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eF.E
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Bodrum'da yaşayan ünlü modacı Cemil İpekçi, Kumbahçe Halk Plajı'nda tangasıyla ve yanında erkek arkadaşıyla güneşlenirken gazetecilere yakalandı.

6574410.jpg

Fotoğrafının
çekilmesine kızan İpekçi, “Siz kim oluyorsunuz da fotoğraflarımı çekiyorsunuz? Buna hakkınız yok” diyerek tepki gösterdi. Rahatsız olan İpekçi sinirli bir şekilde plajdan ayrıldı.
9 günlük tatilde tatilcilerin akınına uğrayan Kumbahçe Halk Plajı'nda çekim yapan gazeteciler, erkek arkadaşlarıyla güneşlenen modacı Cemil İpekçi'yle tesadüfen karşılaşıp fotoğraflarını çekti. Fotoğraflarının çekildiğini farkeden İpekçi çılgına dönerek, 150 metre mesafeden el kol işaretleriyle yanına çağırdığı gazetecilere bağırmaya başladı. Tanga giydiği ve şık takılar taktığı görülen İpekçi, şunları söyledi:
“Ekim ayında ilk kez tatile geldim. Ancak karşımda görmek istemediğim insanlar var. Kamuya açık alanda diye çekim yapabilirsiniz. Ancak fotoğraflarımız çekilmesin diye bizler kafeste mi yaşayacağız? Sokağa da mı çıkmayalım? Kamuya açık alanda başbakanı çekebilirsiniz, ama iznim olmadan benim fotoğrafımı çekemezsiz. Siz kim oluyorsunuz da fotoğrafımı çekiyorsunuz. Buna hakkınız yok. Yaptığınız hoş bir şey değil. Sizin yaptığımızın tercümesi, ‘Tanınmış kişiler kamuya çıkmasınlar evde kalsınlar. Yoksa biz sizin fotoğraflarınızı çekeriz.’ Ben ki basına çok açık ve rahat bir kişi olarak, fotoğraflarımın çekilmesini istemiyorum. Her şeyin bir yeri ve zamanı var. Dünyanın hiçbir yerinde böyle çekim usulü yok.”Cemil İpekçi, kendisini görüntüleyen gazetecilerin fotoğraflarını da çekti.

‘BEACH CLUB'A GİTSİN’
İpekçi’yi asıl kızdıran şeyin ‘yardımcım’ diyerek çevresindekilere tanıttığı, yeni erkek arkadaşı ile görüntülenmek olduğu iddia edildi. İpekçi’nin muhabirlere yönelik sert üslubunu ise bazı yerli tatilciler tepki ile karşıladı. Tatilcilerden biri, “Cemil bey halkın içerisinde denize girip güneşleniyorsa, halkın fotoğrafları nasıl çekiliyorsa onun da fotoğrafları çekilir. Yok eğer rahatsız olduysa Bodrum’da 20 den fazla özel beach clup var, gitsin orada güneşlensin” dedi.
Tatilcilerin de tepki gören Cemil İpekçi, yanındaki erkek arkadaşlarını uzaklaştırdıktan sonra üzerini giyerek, bir kadın arkadaşıyla plajdan ayrılarak Çarşı Mahallesi'ndeki evine döndü. Daha sonra Kaymakam Abdullah Kalkan ile İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Özden'i arayan İpekçi gazetecilerden şikayetçi oldu. İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, gazetecileri arayarak tartışma ile ilgili bilgi aldı. Özden, gazetecilere kamuya açık alanda normal olarak görevlerini yapabileceklerini çalışmalarını sürdürebileceklerini söyledi.

Kaynak

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bu bizim bildiğimiz tanga mı acaba
Cemil İpekçiyi o şekilde hiç düşenemiyorum
bir yanlışlık olmasın

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Erkekler için tanga mı varmış :) bildiğimiz tangayı giydiyse o halk pilajından sağ çıkamaması lazım ipekçinin :D

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bide tangasını görebilseydik tam olacaktı! Cemil İpekçi çağırmış birde fırça atmış pehh 23 tane resim koymuşlar yarısı aynı ayrıca tangaya benzeyen bişeyde yok,fason bunların hepsi:D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
tanga + erkek arkadaş eğer asparagas değilse yuh :wassat:

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
e tepkiyi ondan görmüş işte halktan :D

Ama adamın kendisine olan özgüvenine hayran kaldım açıkçası.. Arkaşlarımızında dediği gibi halk plajında böle tanga falan :D Kadın erkek değişmez ikisinide rahat bırakmazlar (azımı bozmiim die bişi demiorm siz anlayın :))..

djwolwerine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla kadınlar bile tanga giymeye çekinirken, bu giymiş bi de halkın arasına karışmış ilginç

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
e tepkiyi ondan görmüş işte halktan :D

Ama adamın kendisine olan özgüvenine hayran kaldım açıkçası.. Arkaşlarımızında dediği gibi halk plajında böle tanga falan :D Kadın erkek değişmez ikisinide rahat bırakmazlar (azımı bozmiim die bişi demiorm siz anlayın :))..

Adam deme şuna ya :D

AtakaN

Doçent
Reaksiyon puanı
3
tanga nedır ya ıgrenc aklıam gelınce goruntu

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Yakalandı denmiş ama yakalanmak istemese halk plajında işi ne? Haklın arasına karışmış Cemil Abim. :D

/blend diyorum. :)

Muhafazakar Eşcinsel olarak anıyordu kendisini. Eşcinsel olduğunu açıklamıştı zaten. Ama tanga giyecek kadar delikanlılığı kaybetmemiştir diye umuyorum. (bu yorum üzerine tez bile yazılır ya neyse. :P saçmalıyorum farkındayım. idare edin.)

Güzel günler dilerim.

çakma üye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaytan bıyık altına tanga :mrgreen:
yeni bi akım başlamış demekki :sorcerer:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
tanga mı?
cemil ipekçi mi?
böğğğğ kusacam...:wacko:

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
2009 yazının modası belli oldu
bıyık ve tanga :D

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Horozu İpekci sanardim, meger tavuk olan İpekci'ymis :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kıl oluyorum bu adama pardon topa..:D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
bu kılıkla halk plaşına giremez bikere saçmalamayın

antilove