iPad şifresini değiştirmediğim halde açılmıyor

Aducat

Asistan
Reaksiyon puanı
79
iPad air kullanıyorum şifresini değiştirmediğim halde hiçbir şekilde kabul etmiyor neden sizce bu nasıl olabiliryor kilitlendi resmen şuan itunes ile restore etmeye çalışıyorum bu nasıl mümkün oluyor

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Olması imkansız gibi bir şey. Ya yanlış hatırlıyorsunuz ya da biri değiştirdi.

Aducat

Asistan
Reaksiyon puanı
79
hayır şifre aynıydı tabletede kimse dokunmadı telefonumla aynı şifre var dedim yanlış yere mi basıyorum diye telefondada denedim ama yok sonuç nafile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olması imkansız gibi bir şey. Ya yanlış hatırlıyorsunuz ya da biri değiştirdi.
bakın tablet bu sefer recovery moddan kendi kendine çıkıp açtı bu normal mi

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Kendi kendine şifre değiştirme gibi bir durum da mümkün değil. Restore edeceksiniz artık başka çaresi yok.

Aducat

Asistan
Reaksiyon puanı
79
peki ama bu nasıl olyor ya vallahi patlicam şimdi hiçbirşeyi yoktu şifreyi kabul etmiyor aynı telefonumkiyle bu seferde recovery moddan kendi kendine çıkıp boot etti ama yine denedim olmadı hack lenme ihtimali kaç acaba
Kendi kendine şifre değiştirme gibi bir durum da mümkün değil. Restore edeceksiniz artık başka çaresi yok.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
peki ama bu nasıl olyor ya vallahi patlicam şimdi hiçbirşeyi yoktu şifreyi kabul etmiyor aynı telefonumkiyle bu seferde recovery moddan kendi kendine çıkıp boot etti ama yine denedim olmadı hack lenme ihtimali kaç acaba
Unutmanız ve değiştirilmesi ihtimali dışında bir ihtimal yok. Apple'da hack tarzı olaylar pek yaşanmaz. Buraya bir göz atın isterseniz: