İpad Sıcaklıktan açılmıyor.

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Dün gece 9 dan beri Pubgm oynuyorduk sabah saat 9 gibi sıcaklık uyarısı verdi.15 dakika sonra geçti ama hayla sıcaktı az önce tekrar oynuyordum yine sıcaklık uyarısı verdi ve yarım saattir sıcaklık uyarısında normal mi ?
İpad 8.nesil tablet

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,971
Dün gece 9 dan beri Pubgm oynuyorduk sabah saat 9 gibi sıcaklık uyarısı verdi.15 dakika sonra geçti ama hayla sıcaktı az önce tekrar oynuyordum yine sıcaklık uyarısı verdi ve yarım saattir sıcaklık uyarısında normal mi ?
İpad 8.nesil tablet
Aslında Apple'ın bu sorunun yaşanmaması için yaptığı bir dizi uyarı var;

• iPhone veya iPad'inizi güneşte bırakmayın
  • iPhone veya iPad'inizi sıcakta, bir arabanın içinde bırakmayın
  • Telefonunuzu uzun süre doğrudan güneş ışığında kullanmayın.
  • Telefonunuzu şömine ya da çalışan bir makine gibi ısı yayan şeylerin yakınında bırakmayın.
Ve cihazı soğutmaya çalışın hocam.

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Aslında Apple'ın bu sorunun yaşanmaması için yaptığı bir dizi uyarı var;

• iPhone veya iPad'inizi güneşte bırakmayın
  • iPhone veya iPad'inizi sıcakta, bir arabanın içinde bırakmayın
  • Telefonunuzu uzun süre doğrudan güneş ışığında kullanmayın.
  • Telefonunuzu şömine ya da çalışan bir makine gibi ısı yayan şeylerin yakınında bırakmayın.
Ve cihazı soğutmaya çalışın hocam.
Neyle soğutabilirim.Öbür bilgisayarı çalıştırsam stok fan soğuturmu.Odada sıcak değildi geçer mi bu uyarıi.

Reaksiyon puanı
8,192
8. Nesil iPad’i ısındırmayı nasıl başardınız acaba? ?
A12 işlemci kullanıyor çok zor ısınması. Kendim 45 dakika PUBG en yüksekte oynadım gram ısınmamıştı. Uzun süre sıcak odada mı oynadınız?

Bu arada sakın buzdolabına atmayın bazıları yapıyor bu hatayı, ciddi anlamda hasar veriyor. Lehimleri çatlatırsınız garanti dışı kalır cihazınız. Klimalı odada bekletmeniz yeterli.

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
8. Nesil iPad’i ısındırmayı nasıl başardınız acaba? ?
A12 işlemci kullanıyor çok zor ısınması. Kendim 45 dakika PUBG en yüksekte oynadım gram ısınmamıştı. Uzun süre sıcak odada mı oynadınız?

Bu arada sakın buzdolabına atmayın bazıları yapıyor bu hatayı, ciddi anlamda hasar veriyor. Lehimleri çatlatırsınız garanti dışı kalır cihazınız. Klimalı odada bekletmeniz yeterli.
Oda soğuktu 10 saat civarı oynadık.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,992
İpad 8.nesil tablet
1 dk buzdolabının alt yerinde tutun.

Reaksiyon puanı
8,192
Sen bana her konuda karşı çıkmak zorundamısın? Kontrollü yaparsa bir sıkıntı yaratmaz.
Denk geliyor sana karşı bir şey değil.

Elektrik-Elektronik bölümü mezunuyum , kontrollü atmaktan kastın ne yeni duyuyorum? İstisnalar hariç hiçbir elektronik ürün pat diye soğuk bir ortama atılmaz çalışırken. PC'ler bile oyundan çıktıktan sonra 3 4 dakika masaüstünde bekletip sıcaklığı düşünce kapatılıyor. Bir anda 50 60 derecede çalışan şey (Buzdolapları standart olarak 5 derecede çalışıyor alt tarafı) 5 derecelik ortama atarsa ne olur sizce? Lehimlere güzelce zarar verirsiniz ve bir süre sonra kullanılamaz hale gelir.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,992
Denk geliyor sana karşı bir şey değil.

Elektrik-Elektronik bölümü mezunuyum , kontrollü atmaktan kastın ne yeni duyuyorum? İstisnalar hariç hiçbir elektronik ürün pat diye soğuk bir ortama atılmaz çalışırken. PC'ler bile oyundan çıktıktan sonra 3 4 dakika masaüstünde bekletip sıcaklığı düşünce kapatılıyor. Bir anda 50 60 derecede çalışan şey (Buzdolapları standart olarak 5 derecede çalışıyor alt tarafı) 5 derecelik ortama atarsa ne olur sizce? Lehimlere güzelce zarar verirsiniz ve bir süre sonra kullanılamaz hale gelir.
Kapatma imkaanı var sonuçta? 3-4 saniye sokup çıkarırsa hızlıca işini halledebilir.

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Bende oyun oynamayı severim ama günde 1-2 saat Max 2 saat sınav bitsebile.Günde 6saati geçeceğini sanmam.

Reaksiyon puanı
8,192
Kapatma imkaanı var sonuçta? 3-4 saniye sokup çıkarırsa hızlıca işini halledebilir.
Tableti kapatınca sıcaklık bir anda düşmüyor neyden bahsediyorsunuz? Ek olarak 3-4 saniye 5 derecede tutsa ne olur ki Fizik dersi görmediniz mi? Çalışırken atmaktan kastım yük altında olan parçaydı. Tableti açıp kapatmak yazılımsal bir şey?

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,992
Tableti kapatınca sıcaklık bir anda düşmüyor neyden bahsediyorsunuz? Ek olarak 3-4 saniye 5 derecede tutsa ne olur ki Fizik dersi görmediniz mi? Çalışırken atmaktan kastım yük altında olan parçaydı. Tableti açıp kapatmak yazılımsal bir şey?
İpad 2 kullanan birisi olarak nadiren yapıyorum. 4-5 saniye buzlukta tutup çıkarıyorum çok ısındığında. Kardeşimin eli yanınca böyle müdahele ediyorum. Yani 5 yıldır böyle yapıyorum. Pek bir sıkıntı yaşamadım.

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Buzdolabına falan atacaksan tabletin şarjını bitir sonra 10 dakika bekle ve 3-4 saniye sokup çıkar. 3-4 saniyeden uzun kalmasın.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Yav klima filan uğraştırmayın adamı. Kardeşim sen aç pencereyi pencerenin önüne koy mermerin üzerine 5 dk ihtiyaç molası ver. Yemek mi yersin tuvelete mi gidersin bilmem ama geldiğinde kendine gelmiş olur. Biz yurtta içecekleri pencere önüne koyardık buz gibi içerdik. Yazın yapma tabi kış için geçerli bu dediğim. Şimdi kendi telefonuma da aynısını yapıyorum. Miss.... oda 18 derece olsa ben donarım ????
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pubg oynarken önce ölürsen çık oyundan arkadaşların ölesiye kadar koy pencerenin önüne ısınmasını engellemişte olursun hem...