Ipad Pro Multimedya ve Oyun deneyimi nasıl?

Hakan KIVRAK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Mevcut olarak ipad mini 4 kullanıyorum, işim gereği sahalarda olduğum için rahat taşınabilir olması adına tercih ettim bu modeli. Fakat ekran boyutu beni tatmin etmedi ve düşündüğüm kadar ipad ile mobilize olma ihtiyacım olmadığını görüdüm. Bu yüzden ipad air2 veya pro almayı düşünüyorum.
Gündelik hayatta multimedya(bolca film), biraz yazı ve oyun üçlemesi arasında dolaşıyorum. İş hayatı ise proje okuma, mail ve raporlar ile geçiyor.
Bu konuda ipad proyu kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirse çok sevinirim. Özellikle film, oyun ve mühedislik açısından kullanım konusunda görüşleriniz nelerdir?

lwntgngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sizin yapacağınız işler için iPad Air boyutu gayet uygun bence. iPad Pro daha çok fotoğraf, grafik işiyle uğraşanlar, çizim yapanlar, video işleyenler için tasarlanmış bir ürün. 15 Mart'daki Apple etkinliğinde iPad Air 3 tanıtılacağı söyleniyor. A9X çipi, smart connector gibi iPad Pro özelliklerine sahip olacak. Ben bekleyip Air 3 almanızı tavsiye ederim.

exelance_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
merhaba ıpad pro ebat olarak buyuk bır cıhaz bu yuzden tasıması sızın ıcın sorun olacaktır.ıpad ğpro performansına ıhtıyacınızda yok anladıgım kadarıyla hem ebat hem performans olarak ıpad air 2 tavsıye ederım ayrıca mukemmel derecede ınce bır cıhaz.touch ıd olması da hem guvenlık hemde pratıklık anlamında artıdır.tavsıyem ıpad aır 2

Enesİnce27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ipad air 2 daha mantıklı olacaktır çünkü ipad pro oyun oynanacak kadar küçük bir cihaz değil ipad pro çok büyük