iPad Pro Mu ipad Air 2 mi Nedeniyle

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
399
nedeni sen bileceksin ihtiyacını karşılıyorsa ipad air 2 al

Enesİnce27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ipad pro kullanmayacağın kadar büyük ekrana sahip taşıma konusunda sıkıntı yaratır fakat ipad i alıp sadece ev içerisinde kullanacaksan bir şey diyemem

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
mimar ve mühendis veya satış temsilcisi falan değilsen ipad air 2

KİNG10UR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bence ipad air 2 çünkü şu anda neredeyse hiçbir uygulama desteklenmiyor tabletin kenarlarında siyah boşluklar sinir bozucu olabilir senin için hemde ipad pro ağır ve büyük

Bekir Bağcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba suan da Air 2 kullanıcısıyım. Sizin gibi İpad pro ilk cıktığında Air 2 mi yoksa ipad Pro mu alsam diye cok düşündüm fakat İpad pro yu incelediğimde kesinlikle kötülemiyorum ama benim ihtiyaclarımın dısında olduğunu gördüm. Evde dahi kullanacaksanız film izlerken bile ekran büyüklüğünden dolayı belli bir zaman sonra gözde yorgunluk ve odaklayamama gibi durumlar oluyor. Ama ben çizim yapacağım kalem benim için önemli arada sırada film seyrediyorum sorun değil diyorsanız İpad pro gercekten güzel bir cihaz.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
21 Mart da Air 3 çıkacak bence onu bekle

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Air 3 tanıtılcak onu bekle :)

braveheart655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iPad Air 3/iPad Pro mini gerçekten de son zamanların en iyi tableti olacak gibi: 4 hoparlör, daha yüksek çözünürlüklü ekran, klavye desteği, kamera flaşı, Apple Pencil desteği, A9 işlemci, yüksek hızlı NAND, 4.5 G uyumu...

Surface Pro 4 ve Air 2 kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki tablet kategorisinde, kılıfıyla vesaire, ağırlığı 500 gramı geçen tabletlerde kullanım pek de kullanışlı olmuyor.

iPad proya verilecek para ile iPad Pro mini'yi tüm aksesuarlarla almak da mümkün olacak gibi. Büyük ihtimalle satılmasına da duyurunun ardından çok kısa zamanda başlanılacak. O yüzden 2 hafta kadar bekleyip yeni iPad'i almak kesinlikle çok daha mantıklı.

Cem Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çizimle falan ugrasmiyosan Pro alma parana yazık olur. Air 2 al daha ucuz.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bence ipad air 2 çünkü şu anda neredeyse hiçbir uygulama desteklenmiyor tabletin kenarlarında siyah boşluklar sinir bozucu olabilir senin için hemde ipad pro ağır ve büyük
iPad Pro kullanmadığınız ne kadar da belli. Uygulama optimizasyonunda sorun yok. 2016 yılındayız.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
iPad Pro alacağına Mac al daha iyi. iPad Air 3'ü bekle.

KeremBabaProsu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence iPad Air 2 çünkü ikisinide kullandım ve ıpad prodaki büyüklüğün gereksiz olduğunu düşünüyorum
Ekran çozünürlüklerinde çok fark yok neredeyse hiç denilebilecek kadar
Bence Air 2 almalısın
Ama daha iyisi olsun diyosan Air 3 ü bekleyebilirsin
Eğer beklemek istemiyosan hemen şimdi Air 2 alabilirsin ama beklemek daha mantıklı