İPad Pro Alınır Mı?

Ersen Yılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlarla Pubg oynamak için bir tablet arıyorum akıcı aşırı oynatabilen ve bunu buldum.

Sizce bu sadce pubg için alınır mı?

Alınmaz diyarsanız ne önerirsiniz?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
PUBG oynamak için İpad Pro yerine bir telefon almak daha mantıklı olacaktır. Ekran çok büyük olduğundan oyunlarda kullanım zorlaşıyor.

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
Arkadaşlarla Pubg oynamak için bir tablet arıyorum akıcı aşırı oynatabilen ve bunu buldum.

kesinlikle alınır.Pubg tablette çok çok iyi oluyor

Ersen Yılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
PUBG oynamak için İpad Pro yerine bir telefon almak daha mantıklı olacaktır. Ekran çok büyük olduğundan oyunlarda kullanım zorlaşıyor.
Hocam ben bir Lgs öğrencisiyim ve aylardır adam gibi oyuun oynayamıyorum.Ben telefon alırsan o telefon patlar.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Hocam ben bir Lgs öğrencisiyim ve aylardır adam gibi oyuun oynayamıyorum.Ben telefon alırsan o telefon patlar.

İpad Pro bu kullanım için yanlış bir karar olur.

O fiyata telefon olarak İphone 11- OnePlus 7T alınabilir ya da güzel bir sistem toplanabilir.

Reaksiyon puanı
6,371
Bütçeniz tam olarak? Nasıl bir Ipad istiyorsunuz? Tablet yerine telefon alabilir misiniz? Çünkü Ipad de yüksek yenileme hızı yok ama telefonların bir çoğunda var.

Ersen Yılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
İpad Pro bu kullanım için yanlış bir karar olur.

O fiyata telefon olarak İphone 11- OnePlus 7T alınabilir ya da güzel bir sistem toplanabilir.
Hocam pc var sıkıntı yok.

Bütçeniz tam olarak? Nasıl bir Ipad istiyorsunuz? Tablet yerine telefon alabilir misiniz? Çünkü Ipad de yüksek yenileme hızı yok ama telefonların bir çoğunda var.
Dediğim gibi lgs sonrası bir şeyler alıcaklar, 6-7 k civarı bir şey aldırabilirim.
İpad bilgim çok yok tabletten daha zevkliymiş bir de 4 parmak oynayacağım.

Reaksiyon puanı
6,371
Dediğim gibi lgs sonrası bir şeyler alıcaklar, 6-7 k civarı bir şey aldırabilirim.

Eğer bütçe 6-7K civarı ise tamam, o zaman kesinlikle 256GB uzay grisi Ipad pro 2020 tavsiye ederim kesinlikle. Bütçenin düşük olduğunu düşünmüştüm o yüzden Ipad almayın demiştim ama 6-7K civarı bütçe ile bir de 4 parmak oynayacaksanız (Nasıl yapıyorsunuz ya ben niye yapamıyorum?) kesinlikle Ipad pro 2020 tavsiye ederim.

Ersen Yılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
ğer bütçe 6-7K civarı ise tamam, o zaman kesinlikle 256GB uzay grisi Ipad pro 2020 tavsiye ederim kesinlikle. Bütçenin düşük olduğunu düşünmüştüm o yüzden Ipad almayın demiştim ama 6-7K civarı bütçe ile bir de 4 parmak oynayacaksanız (Nasıl yapıyorsunuz ya ben niye yapamıyorum?) kesinlikle Ipad pro 2020 tavsiye ederim.
Hocam 4 parmak yapamıyorum yapmaya çalışıcam ??

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Hocam pc var sıkıntı yok.

Kendim 2013'ten beri İpad kullanan biriyim, oyunlarda akıcı bir cihaz fakat 11-12inch modeller başta olmak üzere oyun anında kontrol zorlaşıyor, karar sizin.

Reaksiyon puanı
6,371
Kendim 2013'ten beri İpad kullanan biriyim, oyunlarda akıcı bir cihaz fakat 11-12inch modeller başta olmak üzere oyun anında kontrol zorlaşıyor, karar sizin.
Hocam evet kontrol zorlaşıyor ama, verdiği performans ve o Ipad performansı çok daha iyi oluyor. Bir zaman sonra alışır zaten diye düşünüyorum.

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
Hocam 4 parmak yapamıyorum yapmaya çalışıcam ??
ben de lgsye çalışıyorum,eğer telefon istiyorsan telefon da alabilirsin şuan profesyonel oyuncular iphone xr ile felan oynuyorlar günde 10 saat dayanıyor.4 parmak oynayacaksın diye telefondan vazgeçiyorsan söyleyeyim ben telefondan 5 parmak oynuyorum.Fakat zevk almak istiyorum diyorsan ipad tabiiki:)

MrGrфn

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Alınır. Hem Netflix'te falan büyük ekranda istediğiniz yerde izlemek çok keyifli olur. Şimdiden hayırlı olsun.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483

Sadece PUBG için iPad Pro almanıza gerek yok. Onun yerine 7. Nesil iPad alabilirsiniz.

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Bende pubg için ipad pro almıştım hiç ısınmıyor neredeyse 20 21 maç atınca biraz ısınıyor ben gayet memnunum

TayvanlıUçak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bence boşuna o kadar para vermiş olur. iPad Pro almak yerine iPad 7. Nesil + Apple Pencil + Smart Keyboard + AirPods Pro alabilir ve parasıda artar.
Neden kaleme falan gereksiz para versinki adamın zaten bütçesi kısıtlı ve ömürlük bişey istiyor biraz daha bilgili olduğun konularda yorum yaparsan iyi olur

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Neden kaleme falan gereksiz para versinki adamın zaten bütçesi kısıtlı ve ömürlük bişey istiyor biraz daha bilgili olduğun konularda yorum yaparsan iyi olur
1- Ben orada iPad Pro almak yerine alabileceği alternatifleri yazdım.
2- Sadece PUBG oynamak için iPad Pro alınması saçmalıktır. Bu olay BMW alıp sadece mahallede tur atmaya benzer.