Ipad mini vs. Herhangi bir telefon

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar konuyu nereye açacağımı bilemedim her şeyi içeren bir konu ben de buraya açtım. Benim bütçem 1300 lira. Elimde beni 1-2 yıl daha götürebilecek bir blackberry var. Be telefonu değiştirmek istiyodum fakat ipad mini'yi gördüm. 32 gb + cellular düşünüyorum. Android sistemini de araştırdım. Bu fiyata alacağım android telefonların 2 yıl sonra hiç bir şeyi kaldıramama ve kasma sorunu var. Bide ben fiziki klavye hastasıyım. Bu yüzden blackberry bırakmak istemiyorum. Fakat blackberry app'lerde çok sorun yaşıyo. Bu yüzden ios veya android gibi bir sistem almak istiyorum. Anladığınız gibi konu karışık :D Sizce ipad mini mi alayım yoksa 1300 civarı android bir telefon mu alayım (Iphone 4-4s almam)

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android alacaksan ust segmente yonelmelisin yoksa rahat kullanamazsin cihazi bence ipad mini dogru tercih

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bence 1-2 yıl daha bekle Samsung Galaxy S VI filan alırsın :D veya Samsung Galaxy S V

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ipad mini güzel seçim yalnız retina ekran desteği yok biraz cansız gelebilir, mart ayında ipad mini 2 retina özelliğiyle gelebilir sonradan pişman olma.