İpad mini test ettim

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Apple yine konusturmus tasarimini gayet ince kibar şık bir cihaz yaratmis albenisi var gayette hafif. Retina ekran olmaması kötü pikseller falan bayagi belli. Applein rekabet icin urettigi bu alet bircok kisiye hitap etmiyor aslinda hem fiyatida emsallerine gore pahali. Neler yapacaginiza bagli olarak almadan once dusunulmesi gereken bi alet.
16 gb lik wifi modeli 750 liraya satiliyor burada.

AVJw0xQf

http://db.tt/AVJw0xQf

Sorulariniz olursa cekinmeyin:)

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Apple yine konusturmus tasarimini gayet ince kibar şık bir cihaz yaratmis albenisi var gayette hafif. Retina ekran olmaması kötü pikseller falan bayagi belli. Applein rekabet icin urettigi bu alet bircok kisiye hitap etmiyor aslinda hem fiyatida emsallerine gore pahali. Neler yapacaginiza bagli olarak almadan once dusunulmesi gereken bi alet.
16 gb lik wifi modeli 750 liraya satiliyor burada.

AVJw0xQf

http://db.tt/AVJw0xQf

Sorulariniz olursa cekinmeyin:)
Isınma sorunu var mı?

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=264218]isveçli[/MENTION] Selamlar Ustadım
İsveç de sim free ıphone 5 64 gb beyaz modelleri ne kadar? apple strode?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
...ve efsane geri döner... ipad mi ? hayır isveçli :)

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ve ikinci bri soru TR den isviçreye bilet alsam gidiş dönüş ne kadar öderim? içinde gezme felan derken ne kadara maal olur?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ve ikinci bri soru TR den isviçreye bilet alsam gidiş dönüş ne kadar öderim? içinde gezme felan derken ne kadara maal olur?

Bilet 800/900 bulursun. Gidid donus. Buyuk sehirlerde hoteller restaurantlar biraz pahali yalniz

Aynen iPhone 5 ne kadar

16 gb 1400 e geliyor

Isınma sorunu var mı?

Biraz isiniyor her cihaz gibi ama sorun olmaz

Ben isvecteyim isvicre ayri bir ulke. Karistirmayalim=)

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=264218]isveçli[/MENTION] :)) kusura bakmayın TR ye gelen eş dost varmıdır? eğer var ise 64 gb almayı düşünürüm nakit para şahsın kendi pasaportuna kayıtlı şeklinde? üzerine belli biktar ücret ödeyebiliirm :)

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gurbetçilere ticaret gözüyle bakmak bizim milletimizin vazgeçilmez alışkanlığı.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
@isveçli iPhone dan sonra s3 almıştın n'oldu?

S3 ile iliskimiz devam ediyor. Her türlü verim aliyorum kendisinden. 6 /7 ay daha idare eder

[MENTION=264218]isveçli[/MENTION] :)) kusura bakmayın TR ye gelen eş dost varmıdır? eğer var ise 64 gb almayı düşünürüm nakit para şahsın kendi pasaportuna kayıtlı şeklinde? üzerine belli biktar ücret ödeyebiliirm :)
Bilet
Az once baktim 2120 lira falan 8000 isvec kronu.

2120 liraya geliyor 64 gb
Turkiyede kac lira?

Ben gecen ay turkiyeye gelmistim artik nezaman gelirim bilemem. Sen nerde yasoyorsun istanbul?

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yehh masallak mübarek :/ orası sudan ucuz yaaa.
16 gb modelleri 3 milyardan baslıyor TR 3,000 :/

tekrardan gelebilme ihtimaliniz olurmu? yada eşiniz dostunuz akrabınız konu komsunuz???
nakit almayı dusunuyorum ben cihazı tirink para :)
gelen arkadaş ile birlikte kaydını yaptırırız 100 tl harcını öderim gelen arkdsa 100 200 iskonto veririm artık helalleşip yoluma bakarım :) yaşadığım şehir Bursa
[MENTION=264218]isveçli[/MENTION]

Gurbetçilere ticaret gözüyle bakmak bizim milletimizin vazgeçilmez alışkanlığı.

bunun neresi kötü anlamış değilim? sonuçta kendiside kazanacak bende...
bu durumdan kendisi rahatsızlık duymuyor iken size ne?