iPad mini almak istiyorum ancak

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçen gün mediamarkt e gittim.burada ipadmini yi baya bi inceleme fırsatım oldu.neyse ipad mini almak istiyorum fakat bir sorunum var ipad mininin 512 mb ram var.Nexus 7 alacaktım fakat dikdörtgen tasarımı biraz oynarken veya geziniken sorun oluyor.Sizce hangisini alayım ipad mininin 512 mbram kasarmı büyük oyunlarda kasar mı (asphalt 7 nova3 gta 3) gibi bir de ipad larda günceleme nasıl oluyor.ipad mini ios5 ben bunu i0s 6 ya güncelliyebiliyor muyum ) şimdiden herkese teşekkürler

dkmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ipad mini 2 çıkınca onu al bence ama beklemezsen ipad mini al nexustan iyidir

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ipad mini de 512 mb ram hiçbirşeyi kasmaz. sistem boştayken yaklaşık 150mb ram tüketiyor. ios android gibi yüksek ramlere ihtiyaç duymaz. o yüzden android tabletlerle ram miktarını kıyaslama. nexus 7 den kat kat daha başarılı bir cihaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

güncelleme konusuna gelince cihazlarına bu konuda en iyi desteği veren firma apple dır. zaten cihaz ios5 ile değil ios 6 ile geliyor seni yanlış bilgilendirmişler.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
apple ürünleri kolay kolay kasmaz, rahat ol :)

antepli2727

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apple ipad mini de sim card girişi var mı yani internete girmek için sadece wifi mi gerkiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence mutlaka Ipad mini al. Çok araştırdım. Ama, başka bir marka istersen, nexus değil samsung da alabilirsin. Fakat benim ilk tercihim Apple Ipad mini :thumbup:

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Güncellemeyi en iyi veren firma apple hemen hemen tüm cihazlarını yeni versiyon çıkınca güncelliyor ipad mini al bence

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Appledaki 512 mb ram androidin 1gb ram demek ayni performansi veriyolar