iPad için interaktif dergi

canersanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.
İnteraktif bir iPad dergisi yapmak istiyorum ve gerekli bütün araştırmaları yaptım. Dergiyi yayınlamak için farklı merciler var ve hepsi çok pahalı. En ucuzu 500$/aylık. Benim anlamadığım bir sürü ücretsiz dergi var bunlar bu kadar parayı nasıl kazanıyor? Sadece reklamlardan ayda bu kadar para kazanılabilir mi? Ben dergim için reklamı nereden alabilirim? Teşekkürler.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Firmalarla konuşup aylık reklam alacaksın. Ve kendine bu dergi için bir sponsor bulacaksın. Derginin gerçekten hedef kitleye hitap edeceğini düşünüyorsan o sektörden reklamlar çok rahat alabilirsin. Artık interaktif dergiler basılı mecradan çok dijitale geçiyorlar. Ki bizde indesign katalog hazırladığımız da 1 adette dijital kataloglarını yapıyoruz. Fakat şu da bir gerçek firmaların sana reklam verebilmesi için bir kurum, kuruluş olman lazım. Ki insanlar reklam vermek için vermezler. Mutlaka bir hedef kitlen olması lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar, Digital dergini Adobe platformu olan DPS (Digital Publishing Suite) ile Indesign üzerinde hazırlayarak yapabilirsin. DPS Platformu için çeşitli paketler var bu paketler içerisindeki en pahalısı enterprise paketidir ki bu çok büyük paralara satılıyor. Senin işini çözecek olan DPS single edition sürümüdür bu sürümün diğerlerinden farkı yayınladığın dergi tabletlerdeki dergilik kısmınd değil de app uygulaması şeklinde yayınlanır. Adobe DPS platformu ve Indesing'da dergi içeriği oluştak için eğitim alman gerebilir. Ben Daha önce bir dergi çıkarıp yayınladım ve freelance olarak da dergi üretiyorum HTML ile animasyon, video, foto galeri, kayan yazı gibi zengin içerikler oluşturabiliyorsun.