IPad air mi ipad mini retina mi?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
gecenlerde iphone 5s almistim. birkac gun öncede ipad 2mi sattim simdi yeni ipadlerden birini almak istiyorum böylelikle ios cihazlarim yenilenmis olacak. ancak karar veremiyorum siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?gece 12ye kadar siparis vermem gerekiyor %10 indirim varda bugune özel.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence iş için kullanmayacaksan mini almalısın bende onu kullanıyorum gayetde memnunum 😄

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
aslinda benimde dusuncem mini olandi önceleri ancak ipad mininin renkleri ipad air´a
gore biraz soluk gösteriyor olmasi beni kararsiz birakti youtubda ve yabanci forumlarda renk sorunundan bahsediyorlar acaba canimi slkarmi o renk olayi ondan cekiniyorum

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
gecenlerde iphone 5s almistim. birkac gun öncede ipad 2mi sattim simdi yeni ipadlerden birini almak istiyorum böylelikle ios cihazlarim yenilenmis olacak. ancak karar veremiyorum siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?gece 12ye kadar siparis vermem gerekiyor %10 indirim varda bugune özel.

Ipad air 9.7 inch (24.63 cm) , mini ise 7.9 (20.06 cm) inchlik bir ekran buyuklugune sahip, her ikisi de retina ekrana sahip. Diger ozellikleri tamamen ayni, tek fark ekran buyuklukleri. Bir de piksel yogunluk degerleri, ipad air 264ppi, mini retina 326ppi. Ppi degerleri onemli diyorsan ve 4 cm fark onemli degil diyorsan mini retina al, bu farklar onemliyse ipad air al. Ben de nexus 10 2013 un cikmasini bekliyorum, eger ozelliklerini begenmezsem ipad air 32 gb alicam. Ebay'in black friday indirimini unutma, ebayda cok buyuk indirimler oluyor.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biz daha yeni tabletleri görmedik ama ben olsam retina ekranlı mini'yi alırdım zaten ipad mini kullanıcısıyım,çokta memnunum..

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
mini retina
[video=youtube;Utt8V7pP6HM]http://www.youtube.com/watch?v=Utt8V7pP6HM[/video]

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
taşıması kolay olsun heryere girsin diyorsan retina mini yok büyük daha iyi ben taşırımda dersen ipad air

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ben miniyi daha çok beğendim iphonedo beyciğimde çok beğenmiş sanırım

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
herkese tesekkurler ipad mini siparis ettim haftaya elimde olacakmis

polonyalimendil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
%10 indirim derken? link falan var mı kardeş?

ben de mini retina demek için gelmiştim ama siparişi vermişsin zaten

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
%10 indirim derken? link falan var mı kardeş?

ben de mini retina demek için gelmiştim ama siparişi vermişsin zaten

hocam isvecten aliyorum ben:rolleyes:
apple store turkiyeden almani tavsiye ederim zaten ipad buraya göre daha uygun turkiyede havale yaparsan

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
950 civari turk parasina cevirirsek. normalde apple store ve diger magazalarda 1050 liradan basliyor,
burada turkiyeden biraz pahali ipadler[/QUOTE]

16gb olandan aldim ben zaten uygulama oyun falan kullanmam tablette internet icin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ne kadara mal oldu %10 luk indirimle birlikte.
950 civari turk parasina cevirirsek. normalde apple store ve diger magazalarda 1050 liradan basliyor,
burada turkiyeden biraz pahali ipadler[/QUOTE]

16gb olandan aldim ben zaten uygulama oyun falan kullanmam tablette internet icin

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Iyi fiyata almissin. Hayirli ugurlu olsun. Guzel gunlerde kullan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ipad air 9.7 inch (24.63 cm) , mini ise 7.9 (20.06 cm) inchlik bir ekran buyuklugune sahip, her ikisi de retina ekrana sahip. Diger ozellikleri tamamen ayni, tek fark ekran buyuklukleri. Bir de piksel yogunluk degerleri, ipad air 264ppi, mini retina 326ppi. Ppi degerleri onemli diyorsan ve 4 cm fark onemli degil diyorsan mini retina al, bu farklar onemliyse ipad air al. Ben de nexus 10 2013 un cikmasini bekliyorum, eger ozelliklerini begenmezsem ipad air 32 gb alicam. Ebay'in black friday indirimini unutma, ebayda cok buyuk indirimler oluyor.

Pardon konu dışı gibi olacak ama bu Ebay'in Black Friday ya da diğer Cyber Monday indirimlerinden Türkiye'de nasıl yararlaniyorsunuz? Tanıdık falan mı alıp getiriyor? Türkiye'ye kargo ile gönderilmiyor diye biliyorum, öyle değil mi?
Teşekkürler.