Telefonunuz veya tabletiniz varmı? Beklentileriniz neler cihazdan (ekran,kamera,oyun performansı,pil ömrü...)?Merhaba, ipad 7.nesil +iPhone se 2 mi, yoksa iPad air 3 + iPhone se 2 mi, yoksa sadece ipad pro 2020 mi
Kullanım amacınıza bağlı. Eğer dizi, film seyretmek gibi günlük işler için kullancaksanız iPad Pro fazla gelebilir size. Eğer siz iPad'i içerik üretmek veya daha fazla güç gerektiren işler için kullanacaksanız kesinlikle iPad Pro. Seçim sizin.Merhaba, ipad 7.nesil +iPhone se 2 mi, yoksa iPad air 3 + iPhone se 2 mi, yoksa sadece ipad pro 2020 mi
Telefonunuz veya tabletiniz varmı? Beklentileriniz neler cihazdan (ekran,kamera,oyun performansı,pil ömrü...)?
Ipad Air 3 ve iPhone SE yerine bütçenizi biraz daha artırıp iPhone XR almanızı tavsiye ederim.Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonum var huawei y9 ama ekranı kırık, güncelleme almıyor, işimi görüyor ama biraz sorunlarım var, tabletin yok ama laptopu mu satıp ipad almayı düşünüyorum inşallah, çünkü ipad'ler benim işimi görüyor, ipad proyu sorma sebebim ekranı beni çok etkiliyor ve hiç böyle güçlü ve yeni bir cihaz kullanmamıştım, allahın izniyle bir miktar param var nereye yatırmak mantıklı
Bence kesinlikle yeni tanıtılacak ipad air 4’ü bekleyin 3 almak istiyorsanız fiyatlar düşecektir. Ayrıca a12z gibi çok güçlü bir işlemciyi sadece netflix ve youtube‘dan video izlemek için almak saçma olur. Günlük işlerinizin hepsini ipad 7.nesilde bile halledebilirsiniz lakin 7.nesil 4 Yıl güncelleme alır. Onun dışında bence se‘yi şimdi alın ve 4.nesil yenilenmiş ipad air’i bekleyin.Merhaba, ipad 7.nesil +iPhone se 2 mi, yoksa iPad air 3 + iPhone se 2 mi, yoksa sadece ipad pro 2020 mi