Soulflyyy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Sizce hangisni tercih etmeliyim? ios işletimi sistemi ne kadar hafıza kullanıyor bu konuda bilgisi olan varsa söyleblir mi?
Bilmiyorum ama kullananlar sistem çok kullananlar diyor, 128 GB almanız iyi olucaktır.Sizce hangisni tercih etmeliyim? ios işletimi sistemi ne kadar hafıza kullanıyor bu konuda bilgisi olan varsa söyleblir mi?
96 GB 1-2 sene miÖzellikle iPhone kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu hafıza konusunda dertliler. Dolayısıyla yüksek hafıza tercihi her zaman iyidir. En azondan 1-2 sene hafıza yetersiz uyarısı almazsın. Canın da sıkılmamış olur.
Sizce hangisni tercih etmeliyim? ios işletimi sistemi ne kadar hafıza kullanıyor bu konuda bilgisi olan varsa söyleblir mi?
İpad daha önce kullanmadın pek ama maxsimum açıldığında 4-5 Gb kullanır herhalde hatta daha az bile olabilir ve tablet konusunda ipad üstüne yok şahsi fikriniPad uzun ömürlü bir cihaz ve siz bunu yıllarca aktif kullanabilirsiniz o yüzden 128GB almak hem geleceğe yatırım hemfe rahatlık
32 gb 1 sene oldu96 GB 1-2 sene mi
128 gb ipad 7.nesili düşüneceğine bence 64 gb ipad air al dostum. 64 gb yeterli olacaktır çoğu işin için eğer bütçem kısıtlı diyorsan ben 32 gb kullanıyorum birçok uygulamam var daha 9 gb boş alanım var. Sistem 10 gb alan kaplıyordu sanırsam ama uygulamaları silersen (yerleşik gelen) 5 gb a kadar inebiliyor.Sizce hangisni tercih etmeliyim? ios işletimi sistemi ne kadar hafıza kullanıyor bu konuda bilgisi olan varsa söyleblir mi?