ipad 7. nesil 32 GB mı veya 128 GB mı ?

32 GB mı? 128 GB mı?

• Kullanılan toplam oy
    14

Soulflyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce hangisni tercih etmeliyim? ios işletimi sistemi ne kadar hafıza kullanıyor bu konuda bilgisi olan varsa söyleblir mi?

Reaksiyon puanı
6,381
Bunun IOS ile alakası yok aslında. Depolama depolama dır. Ram mesela IOS 'da çok daha az ihtiyaç duyulan bir şey. Ama depolama öyle değil. Depolama iki işletim sisteminde de aynı yerde. Tabii ki 128 daha mantıklı. Depolama kişiye bağlı.

yusuffbozkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Özellikle iPhone kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu hafıza konusunda dertliler. Dolayısıyla yüksek hafıza tercihi her zaman iyidir. En azondan 1-2 sene hafıza yetersiz uyarısı almazsın. Canın da sıkılmamış olur.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
Özellikle iPhone kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu hafıza konusunda dertliler. Dolayısıyla yüksek hafıza tercihi her zaman iyidir. En azondan 1-2 sene hafıza yetersiz uyarısı almazsın. Canın da sıkılmamış olur.
96 GB 1-2 sene mi

Reaksiyon puanı
6,381
Depolamanın işletim sistemi ile ALAKASI YOK. Iphone kullanıcılarının depolamadan dertlenmesinin nedeni 32 GB model kullanmaları. Telefonun IOS olması ile depolamadan şikayetçi olmanın alakası yok. Günümüzde standart ve en düşük depolama hacmi 64 GB. Ama eğer çok fotoğraf, video çeken biriyseniz, çok fazla veriyi kullanan biriyseniz daha yüksek depolama tercih etmelisiniz. O kişiye bağlı. Mesela ben çok fazla kamerayı kullanan ve genelde çok oyun oynayan birisiyim o yüzden yüksek depolamayı tercihe diyorum. Ama IOS da alsam Android de alsam depolama hacmi küçük ise yetmez. Bunu işletim sistemi ile alakası yok.

kaan27kk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
hafızaya ihtiyacın varsa 128 yok ben çok kullanmıycam diyosan 64 gayet ideal senin için

AhmetBasqaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eğer çok oyun veya veri aktarmıyorsan 32 olabilir. Ama şahsi fikrim 128 GB yana

AhmetBasqaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iPad uzun ömürlü bir cihaz ve siz bunu yıllarca aktif kullanabilirsiniz o yüzden 128GB almak hem geleceğe yatırım hemfe rahatlık
İpad daha önce kullanmadın pek ama maxsimum açıldığında 4-5 Gb kullanır herhalde hatta daha az bile olabilir ve tablet konusunda ipad üstüne yok şahsi fikrin

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Çok fazla uygulama kullanıyorsanız 128 GB almanızı öneririm.

EIessar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sizce hangisni tercih etmeliyim? ios işletimi sistemi ne kadar hafıza kullanıyor bu konuda bilgisi olan varsa söyleblir mi?
128 gb ipad 7.nesili düşüneceğine bence 64 gb ipad air al dostum. 64 gb yeterli olacaktır çoğu işin için eğer bütçem kısıtlı diyorsan ben 32 gb kullanıyorum birçok uygulamam var daha 9 gb boş alanım var. Sistem 10 gb alan kaplıyordu sanırsam ama uygulamaları silersen (yerleşik gelen) 5 gb a kadar inebiliyor.