Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Restore et bi Jailbreak falan yaptınmı ios 7 beta falan yukledınmı kablo ile alakası yok sanırım pc goruyor cunku tanımadı dıyor ama farklı bi kabloda dene fena olmaz...
Aygıt yöneticisinden iPadi kaldırın daha sonra çıkarıp takın ve aygıt yöneticisinde tekrar göreceksiniz sağ tıklayın ve sürücü güncelleştire basın ve ''sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara'' seçeneğine basın daha sonra adres olarak ''C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support'' u gösterin.
Bunu deneyin işe yaramazsa aynı işlemi adresi ''C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support/drivers'' olarak göstererek yapın.
Bu gidişle flood yapıcam ama hiç mi cevap yok Jailbreak yapmadım çünkü ipad4 ios 6.1.3 yokdu galiba vede hiç mi cevap yok biliyorum saat 2 ama şuan yeni bir kablo alıp denemek istemiyorum başka bir bilgisiyarda deneyelim.
Siz konu başlığını neye göre açıyorsunuz sade kendinizi düşünmeyin googleden arayan bulamaz örneğin çok bencilsiniz Yardımmmm gibi bi başlık buda fark yok