iPad 2 Versiyon Düşürmek (ios 6'dan ios 5.1.1'e)

tipitip

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Ben ipad'imi maalesef güncelleyip ios6'ya yükselttim fakat mükemmel şarj yiyiyor :( youtube, google maps olmaması cabası... shsh kaydım yok 5.1.1 versiyonu jb'liydi ama shsh kaydı falan bilmiyordum hiç. benim bu şartlar altında eski versiyona geçmem mümkün müdür?

Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kısa ve öz cevap vermek gerekirse hayır mümkün değildir. alışmaya çalış

ucmakvolkan-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yasal yollardan mümkün olmayacak bir olayın içindesin.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
iOs 6 to 5.1.1 DownGrade olayını bır arastır garantı kapsamından cıkmaz ayrıca orjınal iOs cunku sadece 5.1.1 e indirgiyo.

(Not:Oldugundan emın degılım 5.1.1 i 5.1 e ındırırken downgrade olayını arastırmıstım ben bulmustumda 6 den 5.1.1 e varmı bılmem)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaparsın tinyumbrella son versiyonu indir 6.01.01 indir programı aç ipadini bağla sonra soldan cihazını seç ve shh kaydet bas kaydın varsa çıkar jailberak yaptınsa çıkması lazım downgrade olayında da 5.1.1 ipsw indireceksin dikkat et tinyumbrealladaki versiyonun aynısını indir ve itunes 10.6.3 indir yani 5.1.1 piyasadayken kullandığın itunesle yapabilrsin yoksa hata alıp durursun bunları indirdikten sonra ipadini pcye bağla tinyumbrellayı start tuşu var orda oraya bas itunesi aç geri yükle tuşuna shiftle birlikte bas 5.1.1 ipsw seç ve bırak yüklesin hata alırsan internetten araştır hata kodlarını gider.

tipitip

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaparsın tinyumbrella son versiyonu indir 6.01.01 indir programı aç ipadini bağla sonra soldan cihazını seç ve shh kaydet bas kaydın varsa çıkar jailberak yaptınsa çıkması lazım downgrade olayında da 5.1.1 ipsw indireceksin dikkat et tinyumbrealladaki versiyonun aynısını indir ve itunes 10.6.3 indir yani 5.1.1 piyasadayken kullandığın itunesle yapabilrsin yoksa hata alıp durursun bunları indirdikten sonra ipadini pcye bağla tinyumbrellayı start tuşu var orda oraya bas itunesi aç geri yükle tuşuna shiftle birlikte bas 5.1.1 ipsw seç ve bırak yüklesin hata alırsan internetten araştır hata kodlarını gider.

Araştırdım da böyle bir yönteme rastlayamadım ama deniycem sonuçlarını burada paylaşırım. Teşekkür ediyorum..