İpad 2 Ön Cam Kırıldı!

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İpad 2 Elimden Halıya Düşürdüm Çok Fena Çatlak Oldu Ürün Grantisiz Sizce Kaç Para Tutar Bide Halıya Düştü Ne Dandik Camı Varsa Halıya Düştü Belim Hizasında Ve Tamamen Paramparça OLdu:cursing:

eraytas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
300-400tl ye yaptıran var tanıdıklarımdan. yaptırma derken 0 cam katılması

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Camın dandikliğini geç düşüş açısı da çok önemli. Benim telefon en az 10 kere düşmüştür, ikisi bel hizasından mermere düştü ama şansım varmış ki çizik bile olmadı.
Arkadaşın dediği gibi camında sorun varsa sadece değiştirtebilirsin, garantisi ve ya aldığın yer kasko yaptıysa önce bir oraya göster.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Cam kırıldı dediğin için LCD de sorun olmadığını düşünüyorum. Çalışmayan bölgesi yoksa LCD nin şu yolu izle ben de telefonuma yapmıştım aynı şeyi;
http://www.youtube.com/watch?v=odxClc3vOoo bu sadece bir örnek bu tarz videolar yardımı ile neler yapman gerektiğini iyice öğren sonra bir Touch screen with digitizer replacement for ipad 2 seti sipa
riş ebay ve ya benzeri sitelerden. 35$ a sana kargo dahil gelecektir. Yok ben yapamam diyorsan telefoncuya gidersin biraz sök taktan anlıyorlar neticede sana yarım saate yapar verir;) en ucuz yolu budur senin için ve en makulü. 400TL vermene hiç gerek yok

mustafax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beşiktaş'ta heykelin yakınlarında bkm nin oralarda avea bayi var. Orada tamir işlerini yapılıyor, ben geçenlerde iphone 4 ümü 170 e çok temiz yaptırmıştım, idris abidir yapan abimiz, yarım saat içerisinde teslim etti, tavsiye olunur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İ padim yere düştü hemde 3 garantisi var sizce bir şey yaparlar mı ? ;(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kendim değiştirsem ipad camını nereden alabilirim yardımcı olursanız svinirim

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sahibinden.com da aradığın hemen hemen her şeyi bulabilirsin gardaş :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şimdi sadece camla bitmiyor camı çıkartmak için makine Alman lazım bunlarda 10000 TL yi geçer

frozen_king

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlıgı okudum canım acıdı be . Neyse komple kırılmadıgına dua et . bende ilk cıktıgında iphone 2 yi şarja takip yere bırakmıstım 5 dk sonra üstüne basıp telefonu haşat etmiştim :d . oluyo böle şeyler yıllar geçince hatırlayıp gülersin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de ipad 2 var yere lap düştü mermere ekransa bişey yok sapasağlam iç aydınlatmalar pert görüntü sani ekran parlaklığı -8877238208 gibi :D

Alikaanakpolat@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ipad 3 alsaydın olmazdı bende var kaç kere düştü çatlak bile olmadı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kendin değiştirme garantisi varsa apple la git onlar yapar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletim bikaçkere yere düştü bişe olmadı ama bu sefer düşürdüümde önce sandalyeye çarptı sorada yere düştü ve camı çatladı normalde sağlam tablert ama ne kadar tutar bilmek istiyorum vestel vp10 ama fazla çatlak yok bilgilendirirseniz sevinirim

S

SDN Okuru7234

SDN Okuru
Benimde ayni sekilde düştü ekran parlakligi cok az ne yapmaliyim

Reaksiyon puanı
3
kardeşim 300 400 yazmışlar az biraz el becerin varsa git orjinali 40 liraya dokunmatik alırsın sen değiştirirsin ama benim tavsiyem şu telefonculara para yedirme bi ürün için 300 lira kar nedir yaa manyaklaştılar iyice !!