IP uzerinden kamera takip sistemi

gigasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ip uzerinden isyerimdeki kamera takip sistemini izleyemiyorum hem ie8de hemde firefox'ta. daha once ie de izleyebiliyodum fakat format sonrasi bi sorun oldu galiba neden goruntuyu alamiyorum acaba? adrese girdigimde bazi istekler geliyo ve gelen hepsine evet yukle diyorum fakat yinede olmuyo ??

ilica18

Asistan
Reaksiyon puanı
2
windowsun güncelleştirmelerinden olabilir daha önce bi yerde karşılaştım böyle bir hatayla arkadaş sistemi kuranları aradı destek için sanırım onlar windows update ten kaynaklandığını söylediler ki arkadaş yüklenmiş güncellemeleri sondan başlayarak kaldırdı ve bi yerden sonra sorun çözüldü...

gigasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows update olayini nasil takip edicem ki hangisinin yuzunden oldugunu tespit etmek icin tek tek kaldirmak zarar vermezmi birde bende update history baktigimda failed durumunda olanlar vvar onlari tekrar nasil yukleyebilirim

Lost Eden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım bu sorunu ben şöyle çözmüştüm:
IE8 de araclardan güvenliğe gelip özel düzeyi tıklayın oradaki tüm activex ile ilgili bölümleri etkinleştirin sonra tekrar baglanmayı deneyin umarım işinize yarar
kolay gelsin

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bağlandığın siteyi güvenilen sitelere ekle. Sonrasında ise activex seçeneklerini sor ya da aktif olarak belirle. İşe yarayacaktır. Aynı sorunu yaşamıştım bu şekilde çözdüm.