Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu film daha çok lee ile alakalı ipmanla ilgili üç film izledim üçünde çok iyi filmlerdi bence hikaye olarak potansiyeli var büyük ustanın güzel sağlam prodüksyonlarla harika eseler çıkabilir
bence ip man 4 kötü ip manla alakası bile yok saçma bir filime benziyor ipm manın bütün filimlerine baktım ama bu ipmanın filimlerine iç benzemiyor yani ipman wing tsun yapıyor bu wing tsun biraz benziyor ipman ın duruş şekli falan degişik böyle deyil ipmana biraz benzeyen adamvar ipman çinin en büyük insanarından biri bende ipmana saygı duyuyorum ve onun dövüş sitilini yani wing tsun öreniyorum
tabikide alakası var bu filmin seriyle. ip man 2 y iizleyenler filmin sonunda bruce lee nin ipmanın yanına gelip tabi o zaman 7-10 yaşında öğrenci olmak istedini söylüyor ipmanda büyüdükten sonra öğrencim olabilirsin diyor bunu görürler tek alakası bu bruce lee büyümüş ipmandan öğrenmiş ve galiba ipman ölmüş wing tsunu devam ettiriyor düşüncem bu.