Fade_rr
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
Arkadaşlar ip adresim başkasının eline geçti bu kişi ip adresimle neler yapabilir tehlikeli midir çözümü nedir
Hayır valorant redeem code gibi yerdi valorante.net sitenin adı sadece siteye girdimKimin eline geçtiği de önemli. Biliyor musun kim olduğunu?
O zaman neden çalıyolarkiHiçbir şey yapamaz ip adresinle. Tekrar söylüyorum hiçbir şey.
Göz korkutmak için.O zaman neden çalıyolarki
Bide seni bulmuşken bı son soru daha sorayım rat atmış olsalar ben bu programlardan tarama yaptım Dr web eset malwarebytes Kaspersky hepsinde full tüm dosyaları tarama yaptım birşey çıkmadı doğrumudurGöz korkutmak için.
Windows defender ile özel (tam) tarama yap çıkar ortaya yaklaşık 30 dk veya 1 saati bulabilir bütün diskleri tarıyor resim dosya klasör vs. HepsiniBide seni bulmuşken bı son soru daha sorayım rat atmış olsalar ben bu programlardan tarama yaptım Dr web eset malwarebytes Kaspersky hepsinde full tüm dosyaları tarama yaptım birşey çıkmadı doğrumudur
Bu virüsten virüse değişir, inanılmaz profesyonel programlanmış bir virüsse bilemem fakat muhtemelene yememişsinizdir. Kaç tane antivirüs ile taratmışsınız nasıl olsa.Bide seni bulmuşken bı son soru daha sorayım rat atmış olsalar ben bu programlardan tarama yaptım Dr web eset malwarebytes Kaspersky hepsinde full tüm dosyaları tarama yaptım birşey çıkmadı doğrumudur
Telefondan yaptım amaStatik ip mi hizmeti kullanıyor musunuz yoksa dinamik ip ye mi sahipsiniz. Eğer statik ip başvurusu yapmadıysan modemi kapat beş dakika bekle geriye aç zaten farklı bir ip adresi alacak modemin
mobil internet ile mi bağlandın yaniTelefondan yaptım ama
(Yok) bide statikmi dinamik mi nerden anlarım onu bilmiyorummobil internet ile mi bağlandın yani
Sen internet firmanla özel olarak konuşup istemediysen dinamiktir. Muhtemelen dinamik.(Yok) bide statikmi dinamik mi nerden anlarım onu bilmiyorum
Peki ip adresi değiştirebilirmiyimSen internet firmanla özel olarak konuşup istemediysen dinamiktir. Muhtemelen dinamik.
Modemi kapatmadan bak ip ine sonra kapat biraz bekle tekrar aç ondan sonra bir daha bak değişmiş olacak ip inPeki ip adresi değiştirebilirmiyim
Bende 5G olduğundan dolayı 2 ip var yinede sıkıntı olurmuModemi kapatmadan bak ip ine sonra kapat biraz bekle tekrar aç ondan sonra bir daha bak değişmiş olacak ip in
Bide ben kendim internetin ayrarlarına girince ip ayarları var statik yazıyo önümü seçeyimModemi kapatmadan bak ip ine sonra kapat biraz bekle tekrar aç ondan sonra bir daha bak değişmiş olacak ip in
Şimdi hocam senin bir internet sağlayıcın var o sana bir ip atıyor bu ip senin bütün internet üzerinde ki adın oluyor mesala 195.155.169.212 gibi bir şey olabilir. Birde senin modeminin evin içinde ki cihazlara dağıttığı ipler var buda mesala 192.168.1.46 olabilir. Sen şimdi DHCP den modemin senin cihazlarına verilen ip yi statik hale getirebilirsin.Bende 5G olduğundan dolayı 2 ip var yinede sıkıntı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide ben kendim internetin ayrarlarına girince ip ayarları var statik yazıyo önümü seçeyim
Şimdi dediklerini anladım ben o DHCP yi statike çekeyimmi senceŞimdi hocam senin bir internet sağlayıcın var o sana bir ip atıyor bu ip senin bütün internet üzerinde ki adın oluyor mesala 195.155.169.212 gibi bir şey olabilir. Birde senin modeminin evin içinde ki cihazlara dağıttığı ipler var buda mesala 192.168.1.46 olabilir. Sen şimdi DHCP den modemin senin cihazlarına verilen ip yi statik hale getirebilirsin.
Ama internet sağlayıcının sana verdiği asıl ip in her modem açıp kapandığında belli aralıkla ip havuzundan rastgele bir şekilde değişir. Mesela sen dedin ki benim ip im hep aynı kalsın ben server kuracağım kardeşim dedin o zaman internet sağlayıcın senden bir ücret talep eder bunu ödersen statik ip yani değişmeyen bir ip adresin olmuş olur.
Sen şimdi cmd yi açtın ipconfig yazdın sana bir çıktı geldi sana dediki senin ip adresin 192.168.1.216 ama bu aslında modemin sana verdiği adres. Yani ben onu bilsem bile senin sistemine erişimim yok.
Girdin internete https://whatismyipaddress.com/ bu siteyi açtın bir ip var işte asıl ip bu. Sonra kapattın modemi açtın bir daha yine girdin siteye başka bir ip oldu. Eğer olursa zaten senlik bir durum kalmamış oluyor
He bide şu attığın site güvenilir demiŞimdi dediklerini anladım ben o DHCP yi statike çekeyimmi sence
Statik ip nin bir maksadı olması lazım. Mesala benim eski laptobum şu anda evdeki herkesin depolama amacıyla kullandığı bir server gibi çalışıyor. O yüzden o modeme bağlanıp ayrıldıktan sonra bile ipsinin aynı kalması lazım onun ipsi statik mesala. Ama diğer cihazların ki değil onların dinamik.Şimdi dediklerini anladım ben o DHCP yi statike çekeyimmi sence
Mesaj otomatik birleştirildi:
He bide şu attığın site güvenilir demi