Korkma, mesela modlar senin ip ni görebilir. Hem görselerde ip ile çok bişey yapılamazMerhaba.Biri benim ıp adresimi bulabilir mi ? Bulursa pc'me bağlanabilir mi? Eğer bağlanıyorsa ben bunu anlayabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Yok çok abartı bir şey olmaz.Yani korktum biran.Sonuçta herkesin pc'si kendine resimlerim vs var.
Ne olur mesela ?Yok çok abartı bir şey olmaz.
Shutdown çeker falanNe olur mesela ?
Tam emin değilim ama bir şey hissedersen modem aç kapa.Ne olur mesela ?
Modemi açıp kapatırsam tekrar aynı kişi bağlanabilir mi ?Tam emin değilim ama bir şey hissedersen modem aç kapa.
pc ye erişme şansı pek fazla yok tek bildiğim bir program var onun adını veremem ama pc dışarıdan bağlantılara açık değilse bişey olmazMerhaba.Biri benim ıp adresimi bulabilir mi ? Bulursa pc'me bağlanabilir mi? Eğer bağlanıyorsa ben bunu anlayabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
modemi açıp kapamak bişeye yaramazModemi açıp kapatırsam tekrar aynı kişi bağlanabilir mi ?
İp adresin sıfırlanır. Yani değişir.hiçbir şey yapamaz
aynen öyleYani biri istesede benim pc'me erişemez yani
Bunun için tedbir alabilir miyim ?Ping atar sdnjasdnasdmakas
Ping bilgisayar ı gıdıklamaktan başka bir işe yaramaz, tabi DDOS değilseBunun için tedbir alabilir miyim ?
DDOS nedir ?Ping bilgisayar ı gıdıklamaktan başka bir işe yaramaz, tabi DDOS değilse
Ağ saldırısı, ya Bu kadar kafaya takmayın ip yi, gereksiz stresDDOS nedir ?