iOS'a Geçmek İstiyorum

Hermonie6666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben yeterince android cihaz kullandım ve yenilik olsun diye iosa geçmek istiyorum. Öncelikle bedava müzik indirilebiliyor mu ? Bu benim için önemli. İkincisi ben normal bi öğrenciyim gün içinde face waptsap instagram tumblr kullanırım 1-2 basit oyun oynarım internetimi ara sıra 5-10 dklığına açarım şarj bana dayanır mı ? Ve ekran parlaklığı gün ışığında yeterli mi ? Bu arada ip6 almak istiyorum. s6 değil de ip6 alırsam çok önemli şeyler kaçırır mıyım ? Teşekkürler.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kullanan arkadaşlarımdan gözlemlerimle ;

Müzik indirme programı var.
Ücretsiz müzik indirip dinleyebilirsin.

O kullanımla 1 günü rahat çıkarır.
Bence Iphone6'yı kaçırma .

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar ben yeterince android cihaz kullandım ve yenilik olsun diye iosa geçmek istiyorum. Öncelikle bedava müzik indirilebiliyor mu ? Bu benim için önemli. İkincisi ben normal bi öğrenciyim gün içinde face waptsap instagram tumblr kullanırım 1-2 basit oyun oynarım internetimi ara sıra 5-10 dklığına açarım şarj bana dayanır mı ? Ve ekran parlaklığı gün ışığında yeterli mi ? Bu arada ip6 almak istiyorum. s6 değil de ip6 alırsam çok önemli şeyler kaçırır mıyım ? Teşekkürler.
kardeş iphone seni 3 yıldan fazla götürür rahat bir şekilde s6 ise maximum 2.2.5 yıl götürür sonra takılmalar vs başlar o zamanda rom atarsın 1 yıl daha gider.. :) şarjda sıkıntı yapmazlar 2 side ama face vs gibi kolay işlemler için 1000 tl olna meizu mx 4 öneririm ben sana...

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İphone6 al. Muzik konusu sıkıntılı. İnternet varsa spotify vs uygulamalarla dinleyebilirsin. O yoksa bilgisayara indirip itunes prpgrami ile telefona atabilirsin. Umuyorum yani ben ipad e attim oyle :D oyun cok oynamazsan ve asiri yuklenmezsen bir gun cikartir ama rahar rahat kullanmayi unut. Azicik dikkatli kullanacan :D

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Valla şuan s4 kullaniyorum günde 2 defa sarj ediyorum direk düşüyor 30 lara 35lere yarın iphone alacagim hayırlısı

oaksoye09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 6 plus dan çok memnunum ben bilgisayara bile gerek kalmıyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
turkcell müzik ile iphone ile müzik alamıyon mu?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şuan iPhone 6'dan yaziyorum gerçekten iyiki geçmişim buna herkese tavsiye ederim