ios önbellek temizleme

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
arkadaşlar ios önbellek temizleme uygulaması varmı bildiğiniz kalıntıları tumunu kendısı silecek beni uğraştırmadan güç dümesine basılı tut ardından home tusuna bas demeyin o işe yaramıyor batery doctor uygulamasıda işe yaramıyor çöp o uygulama varmı başka uygulama bilen

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
arkadaşlar ios önbellek temizleme uygulaması varmı bildiğiniz kalıntıları tumunu kendısı silecek beni uğraştırmadan güç dümesine basılı tut ardından home tusuna bas demeyin o işe yaramıyor batery doctor uygulamasıda işe yaramıyor çöp o uygulama varmı başka uygulama bilen
O dediğin yöntem telefonu kapatmaya yarar eğer doğru anladıysam bir aksilik çıkarsa donma falan yaşarsa olaki birde kapalı iken yaparsan kurtarma moduna alır. Bak yıllardır ıos kullanıyorum böyle kalıntı dosya kaldığını falan Yen'i senden duydum bende merak ettim programı varmı diye

M

Murat Burç

SDN Okuru
O dediğin yöntem telefonu kapatmaya yarar eğer doğru anladıysam bir aksilik çıkarsa donma falan yaşarsa olaki birde kapalı iken yaparsan kurtarma moduna alır. Bak yıllardır ıos kullanıyorum böyle kalıntı dosya kaldığını falan Yen'i senden duydum bende merak ettim programı varmı diye
Facebookun instagramin hiç mi 500-600 MB olduğunu görmedin

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Facebookun instagramin hiç mi 500-600 MB olduğunu görmedin
Vallahi hiç bakmadım bu zamana kadar bakacak bir gerek duymadım ancak tarayıcıda geçmişi siliyorum o kadar
--- Gönderi Güncellendi ---
O kadar aşırı. Birikme olsa hafızada fark eder sürekli takip ediyorum öyle hafızanın durduk yere dolduğunu görmedim varsada böyle birşey bilmiyorum olabilir şahsen ben yıllardır format atmadan kullanan biriyim güncelleme gelince sıfırlayıp temiz kurulum yapmayı öneriyorlar ben direk ayarlardan güncellemeyi indirip kuruyorum hiç sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar donma kasma takılma gibi diğer cihazlarım da yine aynı şekilde yapardım

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
buldum bi program magic cleaner ram temizliyor ve önbelleği temizliyor işime yaradı 700 mb yer açtı
--- Gönderi Güncellendi ---
facebook messenger hergun hergun guncelleme çıkartıyor baktım gelen guncelleme ile boyutu düşmüş ama kullanım alanım azalmış sildim tekrar kurdum fayda etmedi baktım bu sefer daha fazla alan gitmiş magic cleaner ile temizleme yaptım artık neyı nerden sildi yok etti bilmem ama 700 mb yer boşalmış

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
cihazı yedekleyip sıfırlayın,sonra o yedeği yükleyin, 2-3 gb yer açılacaktır