Ios mu android mi ?

xvanko

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Eksileriyle artıklarıyla hangisinden almalıyım?

Atomu parçalamıyorsan ikiside iyidir lakin İOS stabilitesi denildiği zaman google cephesi sessizce boynunu büker ve root atma videoları milyonlarca tıklanmaya devam eder anlıcagın uğraşmak istemiyorsan herşeyin senkronize olsun istiyorsan sorunsuz bir şekilde ! ve kafa karıştırmadan ! kesinlikle ios ama android de iyidir sonuçta dediğim gibi atomu parçalamıyorsan arada kullanıcı deneyimi farkı dışında fark yoktur.

adron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ios aldığın zaman telefona ömür boyu hiçbir şey olmayacakmış gibi bir güven verir sana kalite kokan bir havası vardır ve performans sunar. Android ise sana her şeyi verir performans kamera sensörler ekran kalitesi ses kalitesi vs. vs. ios telefonlara verdiğin parayı androide de verirsen gene sana uzun ömür sunar gene pişman etmez

TheMetehan06

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Şöyle bir durum var ki ios ve stabilize denildiği anda herkes bi durur önünü ilikler. iOS cihazkar uzun ömürlü olarak tanınılar. Ama bütçe kullanım amaçlarınız vs belirtirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz çünkü kamera, pil ömrü gibi durumlardan bahsettiğimiz zaman iOS cephesinin sesi önceki konu gibi gür çıkmaz. Yani demek istiyorum ki her cihazın kendisini diğerlerinden ayıran farklı artıları var.

Telefonda aradığınız, daha çok kullandığınız özellikler neler?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Şu Ios mu Android mi karşılaştırmaları artık çok saçma, Ios ve Android dünyası bambaşkadır.
İlk önce senin telefondan beklentin nedir ?
benim mesela fiyatı çabuk düşmeyecek, güncelliğini stabilliğini yitirmeyecek her zaman desteğini çekmeyecek bir marka istediğim için Apple tercih ettim.
ayrıca apple sana sadece kullanacağın özellikleri sunuyor android ise hayatın boyunca kullanmayacagın özellikleri sunuyor. telefonun fiyatı sürekli düşüyor.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Bence bu iş uzar gider, hızır idi yunus idi...

bence konuyu açan arkadaş hangi telefonu almak istiyorsa onu söylesin ona göre fikrimizi belirtelim yoksa sonuçsuz kalır. 4s karşısına g4 koyun mantıklı seçimde android deriz ama g4 karşısına 6sp diyin ios deriz bu böyle olur. Her işletim sistemi her cihazda farklılık gösterir

birde çoğunluk android derse nasıl karar vereceksiniz çok merak ettim 300den fazla güncel android cihaz var ? bu kadar yüzeysel karşılaştırma bana göre sırf olsun diye yapılmış olur.

-bütce
-beklenti
-garanti türü
-kullanım süresi
-hangi özellik baskın olsun (kamera,batarya vs )
-ekran boyutu

bu tarz bilgiler verirseniz yorum yapan arkadaşlar da daha yardımcı olur ios yada android cihazdan cihaza fark eder

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Eğer iTunes-la uğraşmak ve dosya paylaşımı sıkıntısı problem değilse senin için İOS daha mantıklı olur,zira kendisi normal kullanımda(hangi model aldığına bağlı olarak) en az 4 sene götürür.Seçim yine kullanıcıya kalıyor:D Dış dünyaya kapalı harikalar diyarı mı(İOS) yoksa her yere açık gerçekçi dünya mı(Android)?

Reaksiyon puanı
16,128
ios'da Turkcell Müzik uygulaması yok mu? kimse ile mp3 paylaşmıyorsan ios sana göre.