Ios mu ? android mi ?

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Eskiden paran yoksa Android'di ama artık her türlü Android. Samsung hariç.

Ha Apple 4.5 inc civarı full hd ekran yapar, en az 2600 mAH'lı batarya koyar, adam gibi otomatik düzeltmeli klavye geliştirir, pop-up uygulamaları destekler, telefonun kenerlarındaki dokunmatiğin zayıflığını düzeltir, tema ve istediğin uygulamayı varsayılan seçme özgürlüğü verir, bi ayar için veya fotoğraf atmak vb bir şey için uygulamaladan uygulamaya geçme zorunluluğunu kaldırıp pratiklik kazanır, en azından bir yapılacaklar diye widget ekler ise işte o zaman Apple düşünülebilir.

Ne yaptın hocam ? O kadar da değil,abartmayalım lütfen. :)
(İlk paragraftaki cümlen için diyorum.)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabi ki ios. stabil, kasmıyo, ayrıca samsung firması son zamanlarda tizen diye bir sisteme yatırım yapıyor. androidin geleceği karanlık. iphone 4 kullanıyorum üç yıldır tüm çıkan ios güncellemelerini aldım kullanıyorum. üş yıllık andoit telefona güncellemeyi telefonu satamazsınız bile:)

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zevkten zevke değişir. Androidten zevk alcaksan en az orta seviye bi kullanıcı olman lazım özgürlüğün tadını çıkarmak için. Telefonu kurcalamayı sevmek lazım, yok güvenli olsun işimi görsün kaliteli de olsun dersen ıos.

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
android alacaksan kesinlikle samsung alma ios gerçekten harika bir platform dogru ama çogu kişi benim gibi küçük ekran sevmiyor çaresiz android alıyor ben htc one (kırmızı) ve galaxy s4 (gt-ı9500) kullanıyorum samsung kesinlikle özgürlük değil android için rom sayacı olayı elini kolunu bağlıyor root atmadıktan sonra rom kernel değişikliği yapmadıktan sonra ekrana 1 - 2 widget koysam ne koymasam ne aynı zamanda gereksiz donmalar insanı çileden çıkarıyor watch on denen aptal kumanda uygulaması 1 defa çalışsa 10 defa çalışmıyor servisler zaten anlatmaya gerek yok ve hız olayı yalan htc one 4.2.2 de antutu da 26500 puan alırken s4 26000 puan alıyor bunlar samsung için kötü olanlar htc one da tek sevmediğim özellik şarj süresi geri kalan özellikler harika başka soru olursa cevaplarım

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar sizce hangi flatform iyi? siz hangi işletim sistemini şeçersiniz ? artıları eksileri nelerdir ?

android = özgürlük geliştirilebilirlik
ios = stabil(hız) kapalı (sıkıcı) işletim sistemi geliştirme yok apple a uyman lazım. not: s4 kullanıyorum ben memnunum....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar herkes burda kendi fikirlerini paylaşıyor fakat birazda zevk meselesi ben android severim büyük ekran severim bir başkası küçük ekran ve ios sever bu böyle yani fazla eleştirmeye gerek yok....

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Android 4.4 KitKat ile dengeler degisecek. KitKat oncesi ve KitKat sonrasi diye ikiye ayriliyor desem yeridir. KitKat ile yapilan degisiklikleri ayrintili bir inceleme videosunda anlatacagim. En onemlileri soyleyeyim. Androidin isgal ettigi ram miktari 512 mb'a cekildi. Ram optimizasyonu yapildi. En onemli degisiklik dalvik yerine art runtime geldi. Art ile pil hemen bitmeyecek, çok daha uzun gidecek. Artin getirdiği bir başka yenilik performans, android eskisinden daha güçlü calisiyor. Arayüz de yapilan bir çok değişiklikler de cabasi. Kisacasi KitKat sadece görüntüden ibaret bir işletim sistemi değil. İkinci nesil Android ile tanismaya hazir olun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer bi telefon istenileni yapmayacaksa stabiliteye ne gerek var ?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
eğer bi telefon istenileni yapmayacaksa stabiliteye ne gerek var ?

araban var misal her istediğin gibi ozelleştirebiliyorsun ama gel gör ki ihtiyacın olduğunda çalışmıyor yolda kalıyor veya yavaşlıyor ama her istediğini yapıyorsun ya ne gerek var araba gitmese de olur dimi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar merhaba kolay gelsın Bana sorarsanız ben kesınlıkle ıos derım ıponenın ustune kesınlıkle ne telefon ne televızyon nede laptop nede tablet tanırım androıd cı arkadaslar yani ''öğrenciler'' bosuna kendınızı avutmayın samsung,nokıa,sony,htc vs bunlar androıd ısletım sıstemlı telefonlar ve buna benzer bır cok telefon hepsıde aldıktan bı kac ay sonra sıkayetcı olurlar mutlaka garantıye gönderırsın 3 aydan asagı gelmez ama apple 20 gun gondermesse öbur gun yenısını gönderır en basta kalıte farkı var bunu karsılastırmak resmen saclamalık ıos yanı apple daha akıcı daha hızlı bı ısletıme sahıp bu androıd telfonların göz boyama özellıklerıne kanmayın bı kac ay sonra mutlaka bı arza vercektır hem bırakın ınternetı normal telı kullanırken bıle donuyo bu androıd ısletım sıstemlı telefonlar ama ıos hızlı bıkere herseyden önce kalıte farkı var samsung sony htc bunlar ögrencının alabılcegı abartcagı telefonlar ama ıpone genelde ıs adamlarında vs mekan ısletenlerde patronlarda olur sıddetle apple dıyorum ayrıca dunyanın en ıyı ısletım sıstemı ıos ısletım sıstemı bunuda belırtmek ısterım