iOS Jailbreak

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hemen konuya gircem. Forumlarda bir sürü yorum, anlatım gördüm fakat beni tatmin etmedi. Pek de anladığım söylenemez. Sizden istediğim Jailbreak kullananlar şunu yaşadım, şunları yapabiliyorum diye anlatır mısınız?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum cihazın çok düşük bi modelse kasma yaşarsın. Onun dışında bir zararını (en azından ben) görmedim. Jailbreak olmadan cihazı tam anlamıyla kullanıyor olmazsın. Jailbreak'in etinden ,sütünden sen de yararlan.:blush: Pişman olmazsın. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :rolleyes:

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone 4S kullanıyorum, bazen yapayım diyorum geri vazgeçiyorum bir karar veremedim :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
JB kullanma kesinlikle gereksiz oldu bence telefonun stabilitesini bozuyor ayrıca iOS 7 ile widgeta benzer bir arayüz geldi widgete gerek kalmadı ayrıca 25pp ile de bütün uygulamaları ücretsiz yükleyebilirsin

Cxoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3Gs JailBreak'li kullanıyordum hiç bir problemle karşılaşmadım daha. +ları dersen Wi-Fi Booster yeter :D Ama bir süre sonra gözüme güzel gelen her tweak'i kurduğum için telefonun stabilitesi bozulmaya başladı ben de restore çektim. Şimdi 6.1.3 JB bekliyorum gelsin anında JailBreak yapıcam. JailBreak'siz iPhone'u tam verimli kullanamazsınız zaten :)

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
iPhone 4 ve aşağı modelleri kullanıyorsan jb yap bence ama sen 4s kullanıyorum demişsin bence iOS 7 ye güncelle sonra jb gelirse yap 6 da yapma

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefonum iphone 4 ve 7.0.3 güncellemesiyle gayet iyi oldu vehiç jb yapmadım ve jb konusunda çok kararsızım zaten ios 7 sürümünde yeni yeni stabil olmaya başlıyor şu anda jb yapmam mantıklı mı??
ayrıca etinden sütünden yararlanın denilmişte mesala çok farklı ve iyi olarak neler yapabiliyoruz?(yalvarıyorum biraz basit bir şey ama açıklarken şunu da söyleyin:bluetoothla başka cihazlara dosya gönderip alabiliyor muyuz :D:D:D)
biraz cahilim jb konusunda mazur gürün:blush: