iOS için yazılım geliştirmek

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar bir sitem var wordpress tabanlı yerel haber sitesi bunun için bir uygulama yapmam lazım şimdi ben bu uygulamayı windows kullanarak yapabilir miyim?
ve bu uygulamaların kaynak kodları felan var mı bir sitede özrn script gibi mesala bi haber sciprini alıp düzenliyoruz bu İOS uygualamalarınıda benzer yolla yapabilir miyiz ?

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Bilen yok mu?

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
emin değilim ama bildiğim kadarıyla Objective C bilmen gerekiyor ve yazılımı sadece Mac'te yapabilirsin

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Smartface ya da Titanium Studio gibi cross-platform bir uygulamayla yapılabilir. Titanium Studio javascript dilini kullanıyor. Ama sonuç olarak Apple bir makine kullanmanız lazım.

dedehakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iosta kontrol altinda oldugu icin tum bir projenin acik kodlu olarak bulmaniz zor. Yani mesela tableviewde custom cell nasil yapabiliriz diye aratirsan yuzlerce ornek var ama chat uygulamasi istiyorum deyince orada tikaniyorsun...

Benim gelistirdigim uygulamalar var. ornek olarak gonderebilirim sana. Ama istediginiz uygulama nasil bir uygulamadir. daha detayli bilgi verirseniz yardimci olabilirim...

NOT: ben xcode ve objective C kullanarak gelistiriyorum. hem iOS hemde mac os developer lisansim var. IOS ortaminda daha cok iphone'lara gelistiriyorum. Bu aralar ilginc bir chat projem var oda IPAD lere ozel olacak....

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
iosta kontrol altinda oldugu icin tum bir projenin acik kodlu olarak bulmaniz zor. Yani mesela tableviewde custom cell nasil yapabiliriz diye aratirsan yuzlerce ornek var ama chat uygulamasi istiyorum deyince orada tikaniyorsun...

Benim gelistirdigim uygulamalar var. ornek olarak gonderebilirim sana. Ama istediginiz uygulama nasil bir uygulamadir. daha detayli bilgi verirseniz yardimci olabilirim...

NOT: ben xcode ve objective C kullanarak gelistiriyorum. hem iOS hemde mac os developer lisansim var. IOS ortaminda daha cok iphone'lara gelistiriyorum. Bu aralar ilginc bir chat projem var oda IPAD lere ozel olacak....

Hocam ben daha çok kendi web sitem için yazılım geliştirmek istiyorum

sefayksl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşının istediği uygulama kendi sitesine erişimi kolaylaştıracak, gezinti sağlayabilecek. Sanırım :)

11kasım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iOS uygulamalarını windowsta sanal makine kullanarak yapabilirsin

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
arkadaşlar da yazmış mac kullanman lazım ve x-code ile geliştirmen lazım, ama siten wordpress olduğu için daha önceden wordpresse yapılmış kütüphaneleri kullanabilirsin (bunu macte yapman lazım), ios geliştiricisi birine danışman daha iyi olacaktır.