ios güncellemesi telefonu öldürüyormu ?

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar son zamanlarda sıklıkla sürekli ios güncelleyince telefon ölüyor ağırlaşıyor şarz hızlı gidiyor gibi konuşmalar görüyorum şimdi ben 2 telefondan birini alacam 1 ay içinde hangisini alacagım konusundaa tam karar vermedim iphone SE yada 6s ama 6s ile arasında 800 tl fark olduğu için ve apple 16 gb versıyonu Sonlandırıp 32 çıkarttı bu yuzden SE daha ağırlıklı basıyor sorum şu SE alırsam hiç güncellemesem çok birşey kaybedermıyım ve hangi ios sürümünde kalmamı önerirsiniz her 2 model için önceliğim konuya sadece iphone 6s ve SE kullananlar mağdur yada memnun olanlar hangi sürümlerde memnun olduklarını yazarsalar çok sevinirim
Samsung tavsiye etmeyin o henüz sağlamlık tasarımında garanti hizmetinde beklentimi karşılamıyor
Not:Samsung fanlarının yorumunu dikkate almıyorum

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkadaşlar son zamanlarda sıklıkla sürekli ios güncelleyince telefon ölüyor ağırlaşıyor şarz hızlı gidiyor gibi konuşmalar görüyorum şimdi ben 2 telefondan birini alacam 1 ay içinde hangisini alacagım konusundaa tam karar vermedim iphone SE yada 6s ama 6s ile arasında 800 tl fark olduğu için ve apple 16 gb versıyonu Sonlandırıp 32 çıkarttı bu yuzden SE daha ağırlıklı basıyor sorum şu SE alırsam hiç güncellemesem çok birşey kaybedermıyım ve hangi ios sürümünde kalmamı önerirsiniz her 2 model için önceliğim konuya sadece iphone 6s ve SE kullananlar mağdur yada memnun olanlar hangi sürümlerde memnun olduklarını yazarsalar çok sevinirim
Not:Samsung fanlarının yorumunu dikkate almıyorum
Şuan 6s kullanıyorum 24 saat internet sürekli aktif WiFi falan işi Yok günü ben çıkartı yorum ama şarj konusu beklentin varsa üze bilir. Ağırlaşıyor diyen arkadaşlar android sanki ilk aldıkları gibi kalıyor kasmıyor gibi konuşuyorlar neyse herkesin kendi görüşü. Şuan ki ıos işletim sistemi en satabil olanı 10.3.2 gelince de aynı şekilde onacak olduğunu düşünüyorum. Hiç güncelleme yapmaz san diyelim Yen'i bir uygulama çıktı ıos 11 destekliyor diğerlerini desteklemiyor o programı yükleyemez sin tabi o kolay kolay karşına gelmez sonradan o programın yada oyunun uyumluluğunu diğer sürümlere de uygun halle getire biliyorlar tabi bunda Applenin yapacak olduğu birşey Yok programı yazan kişi ile alakalı. Güncelleme konusun da tavsiyem uzun süreli kullanacaksan cihazı ve bazı özellikler olmasın sabır ederim dersen daima final sürümlerini beklemen ıos 11 çıktı yüklemek yerine ıos 11 le ilgini son final sürümünü ya da finale yakın sürümü bekle örnek 11.x.x

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
şeytan diyor bekle iphone 8i git al melekte diyor paramı var otur oturduğun yerde :mad:

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
şeytan diyor bekle iphone 8i git al melekte diyor paramı var otur oturduğun yerde :mad:
Şeytan öyle güzel şeyler demez merak etme kardeş ;) ıphone 8 mi olacak 7s mi olacak bilmiyorum ama eğer imkanın varsa bekmeni tavsiye ederim ben s serilerini seviyorum ıphone de

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Şeytan öyle güzel şeyler demez merak etme kardeş ;) ıphone 8 mi olacak 7s mi olacak bilmiyorum ama eğer imkanın varsa bekmeni tavsiye ederim ben s serilerini seviyorum ıphone de
fiyatını az çok tahmın edebılıyorum 5000 - 6000 arası gelcek sanırım fiyatı uçuk geleceği kesinde yıne samsungun 2 3 sene boyunca yetişemeyeceği özellikde tasarımda efsane birşey gelır bence

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
fiyatını az çok tahmın edebılıyorum 5000 - 6000 arası gelcek sanırım fiyatı uçuk geleceği kesinde yıne samsungun 2 3 sene boyunca yetişemeyeceği özellikde tasarımda efsane birşey gelır bence
Bakalım benim daha bir yılım var şimdi cıhazım dan çok memnunum eğer piyasayı alt üst edecek bir telefon gelirse 6s de olduğu gibi seçimim ıphone olacak gelmez se şimdilik tasarımlara bakarak konuşuyorum s8 ya da note 8 gösterdikleri gibi gelirse