• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

iOS Güncellemeleri Neden Çok Alan İstiyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir kez daha kullanıcılarını ve cihazını ne kadar düşündüğünün bir kanıtı. internette bir çok brick android cihaz bulabilirsiniz.

Kullanıcılarını bu kadar düşünüyorsa 16 yerine başlangıcı 32 yapmalıydı. 6gb civarı boş alan istedi, tüm resimleri videoları sildim zar zor yer açabildim bu hoş değil. Güncelleme yapacağım diye her şeyi telefonda silmek zorunda kaldım.

Kullanıcılarını bu kadar düşünüyorsa 16 yerine başlangıcı 32 yapmalıydı. 6gb civarı boş alan istedi, tüm resimleri videoları sildim zar zor yer açabildim bu hoş değil. Güncelleme yapacağım diye her şeyi telefonda silmek zorunda kaldım.

belkide hata sende. 16 yerine 32 64 alabilirdin başlangıcı 32 yapsaydı uine giyat aynı olacaktı sana sevenek sunmuş :)

Dünyanın en korumalı güvenlikli sade stabil işletim sistemi olduğundan olabilir belki

32 gb yerine 64 gb geldi fiyatı zamlanmadıki. 64 gb fiyatinada 128 gb geldi. samsung yapsın ?