ururjrkdnebevevev
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 57
İphone 4S İos 6.0 günceliyince ne özellikler ekleniyor daha fazla hızmı ekleniyor yoksa
iphone 5 demi olur sadece
iphone 5 demi olur sadece
En önemlisi bence safaride büyük bir hızlanma var.
Güncellemeye başlayın bence 6.1 çıkmadan önce a5 ve yukarısı işlemcileri olanlar jailbreak çıkmadan önce. 6.1 de büyük güvenlik önlemleri var.
Alalı 1 ay olmadı@Mr.Elm benim demek istediğim eğer ios 6.0.1 veya 6.0.2 sürümündeyseniz 6.1 çıkınca imzalarda kalkacak shsh ve eski sürümde olanlar mesela 5.1.1 de olanlar direkt olarak 6.1 e geçmek zorunda kalacaklar diye söylemiştimbence 6.0.1 e erken geçilmesi daha mantıklı. Ve mutlaka 6.0.1 shsh kaydınız olsun ister jailbreakli ister normal kullananlar tiny umbrella ile shsh mutlaka alın .
A5 ve alt işlemcilerde versiyon geçişlerinde problem olmuyor. Ama A5 ve üstü sıkıntı şu an için.
Hata şöyle olur jailbreak zannedersem 6.0.1 için çıkacakmış diye biliyorum ve ayrıca 6.0.2 de wifi sorunu giderilmiş fakat pil ömrü daha çabuk gidiyormuş. Ama çok da önemli değil jailbreaksizde kullanabilirsiniz her versiyonda kapanmadan shsh kayıtlarını tiny umbrella güncellemesini takip edin, çünkü bir zaman sonra cihaz eskiyince daha güçlü ios yazılımları kasma yapabilir, geri dönme şansınız olur örneğin iPhone 3G modeli son sürümde berbat kasıyor.Alalı 1 ay olmadıios bilmiyorum bu sebeple. Hemen gugıla danışacağım ama shsh kaydı hakkında bilgi verebilirsen memnun olurum
Düzeltme : Shsh hakkında detaylı anlamasamda bir bilgim oldu. tinyumbrella şuanda 6.02 yi desteklemiyor anladığım kadarı ile. Biraz daha beklemelimiyim yoksa 6.02 ye güncelleyerek hata mı ettim?
Hata şöyle olur jailbreak zannedersem 6.0.1 için çıkacakmış diye biliyorum ve ayrıca 6.0.2 de wifi sorunu giderilmiş fakat pil ömrü daha çabuk gidiyormuş. Ama çok da önemli değil jailbreaksizde kullanabilirsiniz her versiyonda kapanmadan shsh kayıtlarını tiny umbrella güncellemesini takip edin, çünkü bir zaman sonra cihaz eskiyince daha güçlü ios yazılımları kasma yapabilir, geri dönme şansınız olur örneğin iPhone 3G modeli son sürümde berbat kasıyor.
O kadarda problem değil ama 6.1 e sakın geçmeyin güncelleme gelince güvenlik önlemleri arttırılacak bu yüzden jailbreak zor gözüküyor 6.1 için.Ya bi hevesle güncelledim. Sonra pişman oldum tabi..
Tamam teşekkürler. Ancak şu durumda bir önceki versiyona dönme olasılığım yok değil mi? 6.0.1 e yaniO kadarda problem değil ama 6.1 e sakın geçmeyin güncelleme gelince güvenlik önlemleri arttırılacak bu yüzden jailbreak zor gözüküyor 6.1 için.
cihaza daha önceden jailbreak yapılmışsa cydiadan o sürüme ait shsh kaydı alınmıştır geri dönebilirsin demektir, aksi halde dönemezsin Apple buna izin vermiyor.Tamam teşekkürler. Ancak şu durumda bir önceki versiyona dönme olasılığım yok değil mi? 6.0.1 e yani
Dostum burada yanlış bilgi vermişsin kusura bakma. [MENTION=197533]Mr.Elm[/MENTION] shsh kaydı alırsınız 6.0.1 sürümü için ama A5 ve üzeri cihazlarda geri dönüş şu an için mümkün değildir, çünkü gerekli araçlar daha çıkmamıştır.cihaza daha önceden jailbreak yapılmışsa cydiadan o sürüme ait shsh kaydı alınmıştır geri dönebilirsin demektir, aksi halde dönemezsin Apple buna izin vermiyor.
O konuda sorun yaşamazsınız (yazılımsal olarak) ancak cihazınız iPhone 5 ise kenarlarında soyulma hatta eğilme bile olduğu söyleniyor. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.Henüz jb yapmadım. Yani aldığımda 6.0.1 ile geldiği için jb imkanım olmadı. birde a1428 ve a1429 serisi ile ilgili şeyler söylüyorlar. LTE umrumda deil bunun dışında 1428 in sorunlu oldugu vs deniyor doğru olabilir mi? Bende ki 1428 ve şükür herhangi bir sorun yok şuana dek
haklısın cihazın A5+ olduğunu gözden kaçırmışım, bu cihazlar için downgrade şimdilik mümkün değil.Dostum burada yanlış bilgi vermişsin kusura bakma. @Mr.Elm shsh kaydı alırsınız 6.0.1 sürümü için ama A5 ve üzeri cihazlarda geri dönüş şu an için mümkün değildir, çünkü gerekli araçlar daha çıkmamıştır.