Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ios cihazlara virüs bulaşması çok az bir ihtimaldir hatta imkansızdır. Bunun sebebi kullanacağınız herşeyin uygulama olsun oyun olsun vesaire hepsinin tek bir yerde appstore da olması oradan indirip kullanmanız ve appstore da bulunan yazılımlarında kontrolden geçerek kullanıcılara sunulmasıdır. Yani windows ya da android işletim sistemleri gibi herhangi bir şeyi cihazınıza yükleyemezsiniz bu yüzden virüs diye bir tehlike yoktur.
iOS kapalı bir sistemdir. App Store dışında bir kaynaktan uygulama yüklenemez. App Store da ki uygulamalarında belli kısıtlamaları vardır. Telefon edemezler, mesaj gönderemezler, kişi listenize erişemezler. Hepsi için ayrı ayrı izin almaları gerekir. iOS de haberiniz olmadan kuş uçmaz Fakat android ve Symbian da bu tip kısıtlamalar yoktur. Her türlü kaynaktan uygulama yüklenebilir. Özellikle Android de Play Store daki uygulamalar iyi denetlenmediği için 500 ün üzerinde zararlı yazılım olduğu tespit edilmiştir. Bu uygulamalar mesaj göndermekten tutunda telefon görüşmelerinizi kaydetmeye kadar her şeyi yapabilirler. Bunun en kötü sonucu yüklü bir aysonu faturası olur. Bu yönüyle iOS çok daha güvenli bir sistemdir.
adamlar zaten zar zor jailbrak yapıyorlar 2-3 ayda bir jailbreak zor çıkartıyorlar apple 10 gün sonra bir versiyonla açığı kapatıp jailbreak yolunu kesiyor öyle olunca tekrar oturup jailbreak için uğraşmaya başlıyorlar o yüzden virüs çıkarmaya fırsatları yok
Tek kelime mümkün değil benim iMac 27'' cihazıma özellikle virüslü şeyler yükledim olmuyor viris ne bilgisayara giriyor ne bişi yapıyor.İos ise virüsü tanımıyor ve çöpe atıyor.