iOS , Android , Windows Phone Açık Kaynak Kodları

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar tıpkı web scriptleri gibi bu mobil platforumlar da da açık kaynak kodları dağıtan siteler var mı?
Örn ; iOS için olanı indirip üzerinde değişiklik yapsak felan yani mantığını anlamak için

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Açık kaynak kodlu uygulama bulmak pek kolay değil diye düşünüyorum. Böyle bir site bilmiyorum ama Google dan araştırma yapabilirsiniz. Ancak iOS geliştirme için Mac ortamına sahip olmalısınız. iOS yerine Android e yönelirseniz, işiniz daha kolay olur, hem açık kaynak kod bulma hemde onu anlama açısından.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Açık kaynak kodlu uygulama bulmak pek kolay değil diye düşünüyorum. Böyle bir site bilmiyorum ama Google dan araştırma yapabilirsiniz. Ancak iOS geliştirme için Mac ortamına sahip olmalısınız. iOS yerine Android e yönelirseniz, işiniz daha kolay olur, hem açık kaynak kod bulma hemde onu anlama açısından.
Dediğim şeyi anlamıyorsun her yazılımın açık kaynak olanı vardır. Web scriptilerinde varya haber scripti ücretsiz işte ona benzer ios , android , windows phone uygulamalarının açık kaynak dağıttıkları yer var biliyordum bir site ama unuttum forumda site önerecek var mı?

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her yazılımın açık kaynağı vardır diye saçma bir olay yok. Microsoft office in açık kaynağını gösterin bana ?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Her yazılımın açık kaynağı vardır diye saçma bir olay yok. Microsoft office in açık kaynağını gösterin bana ?
Güzel kardeşim o örn onun yok ama office açık kaynak piyasada bir sürü ve ayrıca bu konuda bir bilginiz var ise yazın yoksa boş yere tartışma ortamı yaratma

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben tartışma ortamı yaratmıyorum, siz doğru düzgün soramadığınız için soruyu buraya geldi konu. Allah yolunuzu açık etsin.