(İOS/Android) Mobilde oynanabilecek 4 açık dünya oyunu(ve deneyimlerim)

Bu konuyu okuyanlar

TheTruthHurts

Müdavim
Katılım
5 Kasım 2018
Mesajlar
4,312
Reaksiyon puanı
3,139
Puanları
113
Mobil için yarış oyunları ve mobil için FPS oyunlarından sonra bu sefer de open world,yani açık dünya tarzı 4 oyundan bahsedeceğim. Açık dünya tarzı oyunlar,genellikle görev yapmadan o haritayı rahatça gezebileceğin ve istediğini yapabileceğin bir oyun türüdür(bazı istisnalar hariç).

1) Grand Theft Auto: San Andreas
GTA serisini anlatmama pek te gerek yok diye düşünüyorum. Neredeyse herkes,oyunun neyden ibaret olduğunu biliyor :) Oyun her ne kadar 2013-2014’te çıksa bile çok satan PC veya Konsollardaki GTA San Andreas gibi bir deneyim sunuyor ve bu oyun,çok büyük bir haritaya sahip. ABD’deki Los Angeles,Las Vegas ve San Francisco şehirlerini andıran bu harita,aynı zamanda ormanlık/kırsal alanları da bulunduruyor. Maalesef tüm haritayı açmak için görevleri yapmamız gerekiyor.
567A5E93-36C4-41C7-97B8-F5E76ED7A7C9.jpeg


Diğer GTA serileri gibi çeşitli sayıda araba ve silah bulunuyor. Bunlarla da istediğimizi yapabiliyoruz. Aynı zamanda bilardo oynamak,kıyafet değiştirmek,saatlerce dinleyebileceğin radyo kanalları,karakterimizin özelliklerini geliştirmek,silah kabiliyetimizi geliştirmek gibi oyunda sayamayacağım kadar birçok özellikler de bulunuyor.

FADF239F-661C-4C1C-BD2F-08BA1962E9F8.jpeg


Grafik olarak oyunun çok önceden çıktığını anlayabiliyoruz. 7. Jenerasyon Konsollar ve Mobil cihazlar için her ne kadar “grafik geliştirmeleri” yapılsa da grafik seviyesinin eski olduğu anlaşılıyor. Yine de gayet idare eder bir grafiğe sahip.


İyi yanları:
Bir GTA oyununu mobilde oynamak gibisi yok :)
Devasa bir haritaya sahip
Birçok şey yapabiliyoruz
Hikayesi güzel
Birçok cihaz bu oyunu kaldırabilir

Kötü yanları:
Oyun paralı (yaklaşık 35₺)
Grafikleri çok ta güzel değil,hatta bazı kısımları daha eski grafikli sürümlerden daha kötü/uyumsuz.
Türkçe dil seçeneği yok,yani oyunun bazı görevlerini,hatta hikayesini bile anlamayabilirsiniz.
Oyun mekaniğini korumak için oyun 30fps’te kilitli. 60fps seçeneği yok.
Maalesef online modu yok.

2) Radiation Island
2015 yılında çıkan bu oyunun hikayesi, 2. Dünya savaşındaki Japon Imparatorluğunun Philadelphia projesine benzer bir deneyim sonucu oluşan sonuçlara katlanmamız ve bunu değiştirmemizle alakalı. Böylece hiç bilmediğimiz ve yaratıklarla dolu olan bir haritada yaşamaya çalışıyoruz. Hikayeden çok bahsetmeyeceğim. Nasıl olsa haritada günlük sayfaları bulabilir ve hikayeyi kendiniz birleştirebilirsiniz :)

Bu oyun biraz da olsa Minecraftı andırıyor. Hiç bilmediğimiz yerde yaşam mücadelesi vermeye çalışıyoruz. Oyunda can,açlık,sıcaklık gibi değerler var ve bunları sabit tutmazsak ölmeye başlıyoruz. Bunları sabit tutmamız için yemek yememiz,hasar görmememiz ve sıcak bir ortamda bulunmamız lazım. Akşam olunca oyunda birçok tehlike ortaya çıkıyor,bundan yatakta uyumanızı öneririm. Kendimizi korumak için de sopa,balta,katana gibi yakın dövüş silahları ve tabanca,makineli tüfek gibi uzun namlulu silahlar da bulunuyor.
887B38BA-BF8E-46CC-951F-B5748B225219.jpeg


Eğer yaşam mücadelesi vermek istemiyorsanız “keşfetme” moduyla ölme derdi olmadan radyasyon adasını rahatça gezebiliyoruz. Aynı zamanda “zorlu” modda oyunu daha zorlu yapabiliyoruz.

1A005334-37A1-4529-A251-E1285A4E7F10.jpeg


Fotoğraf kalitesi için özür dilerim. Limitten dolayı çok kesmem lazımdı. Youtube gibi yerlerden de oyun nasıl göründüğünü daha iyi bir şekülde görebilirsiniz.


Iyi yanları:
Grafikleri 2015’ten kalma olsa bile bazı kısımları muazzam.
Haritası gayet büyük
Türkçe dil seçeneği var
Hikayesi gayet güzel
Zorlu mod olmadığı sürece oyun çok ta zor olmayabilir.
Kulübeden kulübeye ışınlanarak bir yerden bir yere gitmek çok zaman almıyor.

Kötü yanları:
Oyun paralı (yaklaşık olarak 21₺)
Bazı animasyonlar çok basit
Zorlu mod olmadan oyun çok kolay gelebilir
Büyük haritayı hızlı bir şekilde gelebileceğimiz araç sayısı çok az. Kulübeden ışınlanmak için kulübeleri bulmak lazım(haritada işaretliler)
Online modunu kimse oynamıyor.


3) Ark Survival Evolved
PC ve konsolda bayağı popüler plan bu oyun 2018 yıllarında mobile geldi. Bu oyunda bilmediğimiz,dinozorlarla dolu bir adada doğuyoruz ve yaşam mücadelesi veriyoruz. PC ve Konsol sürümünün aksine bu oyunda hikaye yarım yamalak. Bu oyunda tonlarca çeşit dinozor var ve hepsi farklı özelliklere sahip. Onları bayıltıp belli şeylerle beslediğimizde sahiplenebiliyor ve eserleri yaptığımız sürece çoğunun üstüne binip onları kullanabiliyoruz. İlk olarak taş devri eşyalarla oyuna başlıyoruz ama seviyemiz yükselince daha modern eşyalar,hatta lazer fırlatan tüfekler gibi fütüristik eşyalara sahip olabiliyoruz. Minecraft gibi üs kurmak bu oyunda önemli. Oyunda aynı zamanda kabileler bulunuyor. Bildiğimiz Clan/Faction mekaniği gibi.

F84B41E2-0DBB-43B8-AE17-2DEA572972BD.jpeg



Haritanın dış kısmı(sahil kısımları) genelde daha az tehlikeli dinozorlar barındırırken iç kısımları ise daha çok tehlikeli dinozorlar barındırıyor. Bundan dolayı seviyeniz yeterli seviyede yüksek değilse sahil kısmında kalın derim.

37DCDE52-1370-4770-8A13-B68C60E2889C.jpeg


Oyunda çoklu oyuncu seçeceği de var ve bunlar 4’e ayrılıyor. Bunlardan da biraz bahsetmek isterim.

a) PvE: Bu modda tek tehlike vahşi dinozorlar. Diğer oyuncular ve oyuncuların dinozorları size zarar veremiyor.
b) PvP: Bu modda diğer oyuncular da size ve üssünüze zarar verebiliyor. Kabileye üye olmak bu modda daha önemli.
c) PvX: Bu mod,bildiğimiz PvE ve PvP’nin karışımı. Haritanın sahil kısmı PvE iken daha tehlikeli orta kısmı PvP. PvE bölümü daha az deneyim verirken PvP bölümü daha fazla deneyim veriyor.

d) PvXc: Bu modda her saat diliminden sonra haritanın belli bir kısmı PvP alanı oluyor. Diğer alanlar ise PvE oluyor. Oyunda olduğunuz zaman dilimindeki bölgeye üs kurmak önemli,böylece uyanık olduğunuz zaman üssünüzü diğerlerinden koruma şansınız oluyor.

İyi yanları:
Dinozor,eşya çeşidi vs çok fazla
Grafikleri en yüksekte çok güzel
Haritası çok büyük
Onlineda birçok yeni arkadaş edinebilirsiniz ;)
PC ve Konsol sürümünde olmayan benzersiz özellikler bu sürümde bulunabiliyor.

Kötü yanları:
Oyun aşırı ağır. Hem en yüksek grafikte,hem de çok fazla yapıya sahip olan bir adada iseniz amiral gemileri bile bu oyunda zorlanabiliyor. Bazı cihazlar desteklenmiyor.
Dinozor çeşidi çok fazla olunca hangisinin ne özelliğe sahip olduğunu aklında tutmak zor olabiliyor(neyseki dinozorun yanındaki yumurta ikonuna basarak bilgi edinebiliyoruz)
PvP modu aşırı zor. O modu Asyalılar çok ciddiye alıyor :)
Türkçe dil seçeneği var ama yarım yamalak(bazı kelimeler hala ingilizce vs)
Seviye yükselmek bir süre sonra zorlaşıyor
Premium abone almazsanız oyunda reklamlar var.


4) Minecraft
Bu oyundan da çok bahsetmeme gerek yok galiba. Dünyanın en popüler oyunlardan birisi olan minecrafta yaşama modunda bir dünyada doğuyoruz ve yaşamaya çalışıyoruz. Geceleri ortam zombi,iskelet,örümcek ve creeper denen yaratıklarla daha tehlikeli oluyor. Kendimizi korumak için üs yapmak ve daha gelişmiş malzemelerle araç gereç yapmak önemli. Yaratıcı modda ise istediğimizi daha çabuk bir şekilde yapabiliyoruz. Bu oyun,açık dünya olmakla birlikte aynı zamanda bir sandbox. Yani o dünyayı bile yıkabilir,onun yerine başka şeyler de inşa edebiliriz. Aynı zamanda bu oyunu yerel wifi ile,online olarak oynayabiliyoruz.
0750F9EC-FEC9-48EB-92D0-30CA43E2F6BF.jpeg


Minecraftın güzel yanlarından birisi de görünüş paketleri ve davranış paketleri. Bunlarla minecraftın görünümünü değiştirebilir,hatta oyuna araba modu veya her şeye tek atan kılıç modu gibi modlar da yükleyebiliyoruz.

BF0CAED4-2953-432B-ADF6-683F32331912.jpeg



İyi yanları:
Haritası devasa ve her tohuma göre özelleştirilmiş. Yani yarattığın tüm dünyalar benzersiz.
Yapabileceğin çok ama çok şey var
Oyunda tonlarca çeşit şey var
Modlarla oyunu daha da geliştirebiliyoruz
Yerel wifi ile online oynama seçeneği mevcut
Türkçe dil seçeneği var
Grafikleri gayet basit
Çok platformlu: Switch,Android,İos,Xbox,PS,Windows 10 vs cihazlarda beraber oynanabiliyor.

Kötü yanları:
Oyun paralı (yaklaşık 50₺)
Grafikleri basit
Bazı özellikleri bilemeyebiliyoruz. Bilmek için araştırmak lazım.
Bir dünyayı çok gezdiğimizde oyun çok hafıza kaplamaya başlıyor.




Birkaç ilginç bilgi:
-2004’te çıkan GTA San Andreas,2008’de çıkan GTA 4’ten daha fazla araca,silaha ve daha büyük bir haritaya sahip.
-Radyasyon adası ilk başta İOS için özel olarak çıkmıştı. Sonra yüksek istek doğrultusunda oyun Androidse geldi.
-Çok güçlü bilgisayarlar ve konsollar bile Ark Survival Evolved’ı oynatmada zorlanabiliyor. Oyun aynı zamanda Switch’e de çıktı. Switch sürümündeki grafikler göz eritici bir şekilde rezalet
-Minecraft’ın harita boyutu,şu anda bulunduğumuz Dünya’dan yaklaşık 7 kat daha büyük.
 
Son düzenleme:

mesutyavuzx

Asistan
Katılım
26 Şubat 2020
Mesajlar
263
Reaksiyon puanı
93
Puanları
28
Yaş
24
Minecraft'ın grafikleri piksel olduğu için mi basit diyorsun yoksa piksel olarak grafiklerinin kalitesi mi düşük geliyor sana ağa :D
 
S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Mobil için yarış oyunları ve mobil için FPS oyunlarından sonra bu sefer de open world,yani açık dünya tarzı 4 oyundan bahsedeceğim. Açık dünya tarzı oyunlar,genellikle görev yapmadan o haritayı rahatça gezebileceğin ve istediğini yapabileceğin bir oyun türüdür(bazı istisnalar hariç).

1) Grand Theft Auto: San Andreas
GTA serisini anlatmama pek te gerek yok diye düşünüyorum. Neredeyse herkes,oyunun neyden ibaret olduğunu biliyor :) Oyun her ne kadar 2013-2014’te çıksa bile çok satan PC veya Konsollardaki GTA San Andreas gibi bir deneyim sunuyor ve bu oyun,çok büyük bir haritaya sahip. ABD’deki Los Angeles,Las Vegas ve San Francisco şehirlerini andıran bu harita,aynı zamanda ormanlık/kırsal alanları da bulunduruyor. Maalesef tüm haritayı açmak için görevleri yapmamız gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 109692

Diğer GTA serileri gibi çeşitli sayıda araba ve silah bulunuyor. Bunlarla da istediğimizi yapabiliyoruz. Aynı zamanda bilardo oynamak,kıyafet değiştirmek,saatlerce dinleyebileceğin radyo kanalları,karakterimizin özelliklerini geliştirmek,silah kabiliyetimizi geliştirmek gibi oyunda sayamayacağım kadar birçok özellikler de bulunuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 109693

Grafik olarak oyunun çok önceden çıktığını anlayabiliyoruz. 7. Jenerasyon Konsollar ve Mobil cihazlar için her ne kadar “grafik geliştirmeleri” yapılsa da grafik seviyesinin eski olduğu anlaşılıyor. Yine de gayet idare eder bir grafiğe sahip.


İyi yanları:
Bir GTA oyununu mobilde oynamak gibisi yok :)
Devasa bir haritaya sahip
Birçok şey yapabiliyoruz
Hikayesi güzel
Birçok cihaz bu oyunu kaldırabilir

Kötü yanları:
Oyun paralı (yaklaşık 35₺)
Grafikleri çok ta güzel değil,hatta bazı kısımları daha eski grafikli sürümlerden daha kötü/uyumsuz.
Türkçe dil seçeneği yok,yani oyunun bazı görevlerini,hatta hikayesini bile anlamayabilirsiniz.
Oyun mekaniğini korumak için oyun 30fps’te kilitli. 60fps seçeneği yok.
Maalesef online modu yok.

2) Radiation Island
2015 yılında çıkan bu oyunun hikayesi, 2. Dünya savaşındaki Japon Imparatorluğunun Philadelphia projesine benzer bir deneyim sonucu oluşan sonuçlara katlanmamız ve bunu değiştirmemizle alakalı. Böylece hiç bilmediğimiz ve yaratıklarla dolu olan bir haritada yaşamaya çalışıyoruz. Hikayeden çok bahsetmeyeceğim. Nasıl olsa haritada günlük sayfaları bulabilir ve hikayeyi kendiniz birleştirebilirsiniz :)

Bu oyun biraz da olsa Minecraftı andırıyor. Hiç bilmediğimiz yerde yaşam mücadelesi vermeye çalışıyoruz. Oyunda can,açlık,sıcaklık gibi değerler var ve bunları sabit tutmazsak ölmeye başlıyoruz. Bunları sabit tutmamız için yemek yememiz,hasar görmememiz ve sıcak bir ortamda bulunmamız lazım. Akşam olunca oyunda birçok tehlike ortaya çıkıyor,bundan yatakta uyumanızı öneririm. Kendimizi korumak için de sopa,balta,katana gibi yakın dövüş silahları ve tabanca,makineli tüfek gibi uzun namlulu silahlar da bulunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 109696

Eğer yaşam mücadelesi vermek istemiyorsanız “keşfetme” moduyla ölme derdi olmadan radyasyon adasını rahatça gezebiliyoruz. Aynı zamanda “zorlu” modda oyunu daha zorlu yapabiliyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 109697

Fotoğraf kalitesi için özür dilerim. Limitten dolayı çok kesmem lazımdı. Youtube gibi yerlerden de oyun nasıl göründüğünü daha iyi bir şekülde görebilirsiniz.


Iyi yanları:
Grafikleri 2015’ten kalma olsa bile bazı kısımları muazzam.
Haritası gayet büyük
Türkçe dil seçeneği var
Hikayesi gayet güzel
Zorlu mod olmadığı sürece oyun çok ta zor olmayabilir.
Kulübeden kulübeye ışınlanarak bir yerden bir yere gitmek çok zaman almıyor.

Kötü yanları:
Oyun paralı (yaklaşık olarak 21₺)
Bazı animasyonlar çok basit
Zorlu mod olmadan oyun çok kolay gelebilir
Büyük haritayı hızlı bir şekilde gelebileceğimiz araç sayısı çok az. Kulübeden ışınlanmak için kulübeleri bulmak lazım(haritada işaretliler)
Online modunu kimse oynamıyor.


3) Ark Survival Evolved
PC ve konsolda bayağı popüler plan bu oyun 2018 yıllarında mobile geldi. Bu oyunda bilmediğimiz,dinozorlarla dolu bir adada doğuyoruz ve yaşam mücadelesi veriyoruz. PC ve Konsol sürümünün aksine bu oyunda hikaye yarım yamalak. Bu oyunda tonlarca çeşit dinozor var ve hepsi farklı özelliklere sahip. Onları bayıltıp belli şeylerle beslediğimizde sahiplenebiliyor ve eserleri yaptığımız sürece çoğunun üstüne binip onları kullanabiliyoruz. İlk olarak taş devri eşyalarla oyuna başlıyoruz ama seviyemiz yükselince daha modern eşyalar,hatta lazer fırlatan tüfekler gibi fütüristik eşyalara sahip olabiliyoruz. Minecraft gibi üs kurmak bu oyunda önemli. Oyunda aynı zamanda kabileler bulunuyor. Bildiğimiz Clan/Faction mekaniği gibi.

Ekli dosyayı görüntüle 109699


Haritanın dış kısmı(sahil kısımları) genelde daha az tehlikeli dinozorlar barındırırken iç kısımları ise daha çok tehlikeli dinozorlar barındırıyor. Bundan dolayı seviyeniz yeterli seviyede yüksek değilse sahil kısmında kalın derim.

Ekli dosyayı görüntüle 109700

Oyunda çoklu oyuncu seçeceği de var ve bunlar 4’e ayrılıyor. Bunlardan da biraz bahsetmek isterim.

a) PvE: Bu modda tek tehlike vahşi dinozorlar. Diğer oyuncular ve oyuncuların dinozorları size zarar veremiyor.
b) PvP: Bu modda diğer oyuncular da size ve üssünüze zarar verebiliyor. Kabileye üye olmak bu modda daha önemli.
c) PvX: Bu mod,bildiğimiz PvE ve PvP’nin karışımı. Haritanın sahil kısmı PvE iken daha tehlikeli orta kısmı PvP. PvE bölümü daha az deneyim verirken PvP bölümü daha fazla deneyim veriyor.

d) PvXc: Bu modda her saat diliminden sonra haritanın belli bir kısmı PvP alanı oluyor. Diğer alanlar ise PvE oluyor. Oyunda olduğunuz zaman dilimindeki bölgeye üs kurmak önemli,böylece uyanık olduğunuz zaman üssünüzü diğerlerinden koruma şansınız oluyor.

İyi yanları:
Dinozor,eşya çeşidi vs çok fazla
Grafikleri en yüksekte çok güzel
Haritası çok büyük
Onlineda birçok yeni arkadaş edinebilirsiniz ;)
PC ve Konsol sürümünde olmayan benzersiz özellikler bu sürümde bulunabiliyor.

Kötü yanları:
Oyun aşırı ağır. Hem en yüksek grafikte,hem de çok fazla yapıya sahip olan bir adada iseniz amiral gemileri bile bu oyunda zorlanabiliyor. Bazı cihazlar desteklenmiyor.
Dinozor çeşidi çok fazla olunca hangisinin ne özelliğe sahip olduğunu aklında tutmak zor olabiliyor(neyseki dinozorun yanındaki yumurta ikonuna basarak bilgi edinebiliyoruz)
PvP modu aşırı zor. O modu Asyalılar çok ciddiye alıyor :)
Türkçe dil seçeneği var ama yarım yamalak(bazı kelimeler hala ingilizce vs)
Seviye yükselmek bir süre sonra zorlaşıyor
Premium abone almazsanız oyunda reklamlar var.


4) Minecraft
Bu oyundan da çok bahsetmeme gerek yok galiba. Dünyanın en popüler oyunlardan birisi olan minecrafta yaşama modunda bir dünyada doğuyoruz ve yaşamaya çalışıyoruz. Geceleri ortam zombi,iskelet,örümcek ve creeper denen yaratıklarla daha tehlikeli oluyor. Kendimizi korumak için üs yapmak ve daha gelişmiş malzemelerle araç gereç yapmak önemli. Yaratıcı modda ise istediğimizi daha çabuk bir şekilde yapabiliyoruz. Bu oyun,açık dünya olmakla birlikte aynı zamanda bir sandbox. Yani o dünyayı bile yıkabilir,onun yerine başka şeyler de inşa edebiliriz. Aynı zamanda bu oyunu yerel wifi ile,online olarak oynayabiliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 109704

Minecraftın güzel yanlarından birisi de görünüş paketleri ve davranış paketleri. Bunlarla minecraftın görünümünü değiştirebilir,hatta oyuna araba modu veya her şeye tek atan kılıç modu gibi modlar da yükleyebiliyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 109706


İyi yanları:
Haritası devasa ve her tohuma göre özelleştirilmiş. Yani yarattığın tüm dünyalar benzersiz.
Yapabileceğin çok ama çok şey var
Oyunda tonlarca çeşit şey var
Modlarla oyunu daha da geliştirebiliyoruz
Yerel wifi ile online oynama seçeneği mevcut
Türkçe dil seçeneği var
Grafikleri gayet basit
Çok platformlu: Switch,Android,İos,Xbox,PS,Windows 10 vs cihazlarda beraber oynanabiliyor.

Kötü yanları:
Oyun paralı (yaklaşık 50₺)
Grafikleri basit
Bazı özellikleri bilemeyebiliyoruz. Bilmek için araştırmak lazım.
Bir dünyayı çok gezdiğimizde oyun çok hafıza kaplamaya başlıyor.




Birkaç ilginç bilgi:
-2004’te çıkan GTA San Andreas,2008’de çıkan GTA 4’ten daha fazla araca,silaha ve daha büyük bir haritaya sahip.
-Radyasyon adası ilk başta İOS için özel olarak çıkmıştı. Sonra yüksek istek doğrultusunda oyun Androidse geldi.
-Çok güçlü bilgisayarlar ve konsollar bile Ark Survival Evolved’ı oynatmada zorlanabiliyor. Oyun aynı zamanda Switch’e de çıktı. Switch sürümündeki grafikler göz eritici bir şekilde rezalet
-Minecraft’ın harita boyutu,şu anda bulunduğumuz Dünya’dan yaklaşık 7 kat daha büyük.
APK
 

TheTruthHurts

Müdavim
Katılım
5 Kasım 2018
Mesajlar
4,312
Reaksiyon puanı
3,139
Puanları
113
Minecraft'ın grafikleri piksel olduğu için mi basit diyorsun yoksa piksel olarak grafiklerinin kalitesi mi düşük geliyor sana ağa :D
Her şey blok-umsu olduğu için. Bazıları bunu seviyor,bazıları ise nefret ediyor. Bundan dolayı hem iyi,hem de kötü yanlara ekledim.

Çözünürlüğü görünüş paketleriyle değiştirebiliyoruz. Ondan dolayı çözünürlükten falan bahsetmeme gerek yoktu

Mesaj otomatik birleştirildi:

?
 
S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Her şey blok-umsu olduğu için. Bazıları bunu seviyor,bazıları ise nefret ediyor. Bundan dolayı hem iyi,hem de kötü yanlara ekledim.

Çözünürlüğü görünüş paketleriyle değiştirebiliyoruz. Ondan dolayı çözünürlükten falan bahsetmeme gerek yoktu

Mesaj otomatik birleştirildi:


?
Apk İndiririm Ben Paralıysa Sen Paramı Verdin?
 

TheTruthHurts

Müdavim
Katılım
5 Kasım 2018
Mesajlar
4,312
Reaksiyon puanı
3,139
Puanları
113
Apk İndiririm Ben Paralıysa Sen Paramı Verdin?
Apk olarak indirip indirmemen sana kalmış. O konuda bir şey diyemem.

Ben oyunları iPad’den oynadığım için Ark hariç hepsine para verdim(Ark bedava)

Doğrusu şimdiki fiyatları görünce üzüldüm çünkü eskiden GTA SA ve Minecraft çok daha ucuzdu. O ikisini çok önceden almıştım :)
 
Üst